Hvordan overvintrer dammen fisk og planter

May 20

Kaldt vær krever dammen noen spesiell omsorg. Hvis du ikke har gjort alle stygt fall rengjøring og rusk fjerning, må du gjøre det nå. Prøver å fjerne rusk gjennom isen er umulig. Endringene dammen i vinter. Fisken dvalemodus når temperaturen synker til 43 grader F. Deres metabolisms har bremset og de henger ut hvor vannet er varmeste-nederst i dammen.

Instruksjoner

Hvordan overvintrer dammen fisk og planter

•Ikke mate ikke fisken i vinter. De ikke kan fordøye maten på slike temperaturer. Hvis du mate dem og de spiser mat, vil den delvis fordøyd mat drepe dem. De kan overleve hvis dammen fryser over, men bare hvis du lar et hull åpent i isen så gasser kan utveksles. Hvis de har ingen oksygen, vil de dø.

•En plantemateriale eller fisk avfall igjen i dammen vil brytes ned og føre en bygge opp av giftige gasser og fisken vil dø sammen med frosker, skilpadder og padder. Rengjøre disse ting ut av dammen før vinteren.

•Kontroller at frosker, skilpadder og toads har mud å hule i. Inne huset er bedre for dem, men de fleste av oss har ikke en ledig plass til huset vårt skilpadde, frosk og padde befolkningen. Hvis du må la dem ut og kan ikke få dem ut av dammen, kan du prøve dette trikset. Finn en plast dishpan eller plast og fylle dem med sand, skitt og kattunge søppel. Sette boksen i bunnen av dammen. De vil grave i og dvalemodus det. Når været varmes våren, kan du fjerne midlertidige rommene på sitt fine hotell og pakke dem bort til neste vinter.

•Skjære tilbake alle myr planter eller fjerne dem fra dammen. Plantene dør helt tilbake selv om de er hardføre planter. De vil returnere våren større og bedre. Hvis du har tropiske myr planter, skal de komme i huset.

•Hvis du har hardfør vann-liljer, slippe dem til bunnen av dammen. Hvis dammen fryser solid, bør så de komme i huset. Hvis du har et drivhus, sette dem der. Hvis du bor i en del av landet hvor dammen ikke fryser solid, la dem i den dypeste delen av dammen.

•Hvis du har tropiske vannliljer, må du legge dem hvor temperaturene gjør slippe under 50 grader. Du kan også fjerne liljene fra potten, skyll godt og lagre knoller i en sekk med fuktig sand, igjen ikke sette dem der temperaturene slippe under 50 grader F. Fjern dem fra sanden våren og repot. Pass knoller er fast. Hvis de grøtaktig, kaste dem bort.

Tips og advarsler

  • Alle overwintering prosedyrer er best gjort før snøen fluene.