Hvordan Overseed ladinsk Clover

June 24

Ladinsk clover er en felles beite clover brukes for foraging dyr. Kløver kan være overseeded i en fortid som inneholder kjølige sesongen gress resten av året. Denne prosessen med overseeding hindrer erosjon, tilbyr et utvalg av mat for foraging dyr og øker nitrogen nivåene i jord. Ladinsk clover løser nitrogen fra luften og legger det til jord, som lar deg hoppe nitrogengjødsel.

Instruksjoner

•MOW eksisterende gress ned så kort som mulig, hvis du ikke har dyr beite i området. Hvis du har beitende dyr, la dem ut til beite for å overgraze, som vil forkorte gresset. Dette gir ladinsk frø lettere tilgang til bakken.

•Broadcast ladinsk clover frøene hånd over eksisterende gress med en hastighet på 1 til 2 pounds per acre. For større beite, kan du bruke en manuell eller motorstyrt frø sprederen. Hell frøene i beholderen og gå fortid eller felt i like rader til fordel frø jevnt. Dette gjør du i januar eller februar.

•Ikke ikke dekk frøene med jord eller mulch. Frysing av jord og den påfølgende tining vil fungere frøene i jorden naturlig. De vil spire og spire våren, og bloom sommeren.

Tips og advarsler

  • Gjelde ikke nitrogengjødsel til et område overseeded med ladinsk kløver.