Hvordan orientalske valmuer reprodusere?

August 27

Oriental valmue har store, papery blomster i lyse nyanser i løpet av våren og forsommeren, ifølge National Gardening Association. Det er også en hardfør, holdbar plante som kan vokse så høy som 6 fot. Orientalske valmuer reprodusere lett, med eller uten menneskelig inngripen.

Vekstforhold

Orientalske valmuer er generelt lett å vokse. De godt i full sol og gjennomsnittlig Haven jord, men trives når du endre jord med 2-4 inches av organiske kompost, som du grave i til en dybde på 12 til 15 inches. Planter er vanligvis ganske tørke-tolerant, men de nytte vanning i varme, tørre vær.

Naturlig middel for overføring

Etter Oriental valmue blomster, seedpods skjemaet. Hvis du ikke deadhead tilbrakte blomster, frø modne og selvsagt slippe til bakken, der de vil spire og vokse inn i nye planter hvis forholdene er egnet. Du kan også samle frø før de slippe og starte nye planter i potter innendørs flere uker før din siste våren frost.

Forplantning menneskelig hjelp

Du kan grave opp og dele eldre Oriental poppy planter når de blomstrer i høst eller før de blomstrer om våren, ifølge National Gardening Association og Poppies.ws. Klipp av rootball i flere biter og deretter transplantasjon enkeltdelene i planting hull 6 til 10 inches hverandre.