Hvordan organisere skapet hyller

March 29

Hvordan organisere skapet hyller

Et skap er det perfekte stedet for å lagre Merkeklær fotografier og odds og ender. Men mange folk ikke tar seg tid til å holde sine skap organisert, og hyllene blir overkjørt med rot. Det er flere grunner til å få skapet tilbake i form: det ser mer attraktivt, vil du føle deg mer avslappet, vil du kunne finne ting enklere og du kan bruke disse elementene sitter glemt under hauger av klær. Noen tips vil hjelpe deg takle rotet i skapet og kontrollere at det aldri kommer tilbake.

Instruksjoner

•Hang en plast sko arrangør på innsiden av skapet døren. Lagre sko, hansker, sokker og andre små elementer i plast lommene.

Kjøp billig, dekorative bokser på en bruktbutikk eller håndverket butikk i små, mellomstore og store størrelser. Pack elementer som du ikke bruker hver dag i disse boksene. Det er en praktisk måte å lagre hatter, belter, skjerf, fotografier, Håndverksutstyr, håndklær og andre elementer. Merk boksene og plassere dem på sokkelen med etikettsiden ut; måten kan du raskt se hva som er inni uten å åpne boksene.

•Falsing ut sesongen klær og forsegle den i lufttett poser å maksimere plass. Plass poser på en nederste hylle.

•Lagre elementene du bruker mest på sokkelen nærmest øyehøyde. Det vil være lettere å finne dem og plassere dem når du er ferdig. For et barns skapet brukte store elementer lavere hyllene, en nærmere barnets øyenivå.

•Bruk klare beholdere med lokk til å lagre elementer på øverste hyllene. Plassere ting du sjelden bruker inne, så stables beholdere oppå hverandre for mer plass. Igjen, merke alle beholdere.

•Gruppere lignende elementer og plassere dem i en eller fjern beholderen. Hvis du har flere av den samme varen, for eksempel votter, kvitte seg med noen og holde bare som du trenger. Ofte vil en eller to møte dine behov.

•Tillat bare en sokkel for klær. Dette bør være hyllen på ut sesongen klær nevnt i trinn 3. Begrense hylleplass vil hjelpe deg kutte tilbake til bare klærne du og ledig opp andre hyller for andre typer lagring. Ikke Oppbevar klær du for tiden bruker på hyller. Klærne vil bli rynkete, og de tar opp for mye hylleplass. Bruk dresser skuffer.

•Hold små elementer, for eksempel knapper og stoff rester, i glass krukkene. Knytte krukke lokk til bunnen av en hylle med skruer, så bare skru glasset på lokket. Dette skaper ekstra lagringsplass, gjør det enkelt å finne små elementer og skaper en attraktiv utstilling.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har brukt en vare i mer enn et år, kaste bort, gi den bort eller selge den. Holde oversikt over kostnadene for varer du donere. Donasjoner til mange nonprofit grupper er fradragsberettiget.