Hvordan organisere rom med vegg

September 9

Mange huseiere offer for rot. Organisere rot og arkivering den bort er en av utfordringene som mange møter når de begynner å rydde opp i rotet. Hvis plass ikke er tilgjengelig for gulvet lagringsenheter, kan vegg brukes til å organisere og lagre en rekke elementer.

Instruksjoner

•Start ved å tømme ut rotete rommet slik at du kan installere den vegg enheten. Gå gjennom alle elementer og bokser og sette alle unødvendige eller uønskede elementer i papirkurven.

•Decide hva slags veggen enheter som skal brukes og hvordan du vil ordne enheter før du installerer bitene. Hvis du har mange bøker så kan du plassere hyllene, mens hvis du har masse småting, kan du plassere dem bak skapdører og ut av visningen. Vurdere lagre kunsthåndverk i containere på hyllene. Installere vegg enhetene bruker inkludert maskinvaren eller med instruksjonene og verktøyene anbefalt av veggen enhet produsenten.

•Organiser elementene som du bringe dem tilbake i rommet. Pakke elementer tilbake i rommet individuelt og plasser i veggen enheter. Pakke bokser og plasser varene i hyllene eller sette boksene i veggen enheter. For å holde orden, holde som elementer sammen. plass kunsthåndverk i lagercontainere, bøker på hyller og lignende odds og ender i beholdere og på hyllene.

•Skriv innholdet av solid fargede bokser og beholdere som plasseres på hyllene på etiketter. Alternativt bruke gjennomsiktig plast lagercontainere.

•Pay oppmerksomhet til vekten kapasitet på veggen enhetene du installert i rommet. Pass på at du ikke overvelde enhetene som dette medfører veggen enheter å falle løs og skade vegger, gulv eller elementer i veggen enheter.

Tips og advarsler

  • Vurdere å bygge din egen veggen enheter for å spare litt penger.