Hvordan organisere rom for klesvask sortering

November 15

Organisere rom for en klesvask sorter vil spare deg tid når du går for å gjøre klesvasken din. Har tøyet presorted sikrer også du ikke slår alle hvite rosa fordi en spredt røde sokk havnet i vask. Du kan fokusere på hva blir satt inn i vaskeren, og tar mindre tid, fordi tøyet er sortert fra øyeblikket den ble plassert i din skitne klærne hemme. Kupé Klesvask sorters kommer i mange størrelser. Som en du vil bruke avhenger av mengden klær du har og hvor mange ulike typer Klesvask du vasker på jevnlig basis.

Instruksjoner

•Sort din normal mengde Klesvask i minst tre bunker. Du vil ha en haug med mørke klær, en haug av hvite og en haug med håndklær. Skille ut klær som ikke vaskes i en vaskemaskin og sted i en separat haug.

•Divide disse hauger enda mer hvis du har en stor mengde Klesvask. Skille denim fra mørk haugen og skille alle lyse klær fra hvite. Dette vil la deg seks hauger, en haug med delikate klær, en helt hvit haug, en lys-farget haug, en mørk haug, en alle denim haug og håndklær.

•Opprette Klesvask sortering med minst tre avdelinger hvis du ikke produserer en stor mengde skittentøy ellers, ellers satt opp sortering med minst fem avdelinger. Plass en ekstra vaskepose ved din sorterer å lagre delikate klær som ikke vaskes med normal tøyet.

•Bruk din merkemaskinen å lage etiketter for hvert kammer i henhold til retningslinjene fra produsenten. Du bør ha en etikett som leser "hvit", som leser "light" som leser "dark", som leser "denim" og et siste som leser "håndklær." Du vil ikke ha en etikett for lette klær eller denim hvis du ikke fullførte en andre Sorter.

•Plasser hver etikett foran et eget rom på din Klesvask sorter. Kontroller at etiketten er synlig hele tiden.

•Kontroller en ekstra etikett til din ekstra vaskepose som leser "følsomme". Knytte denne etiketten til vaskepose.