Hvordan organisere overflødig kjelleren lagring

January 11

Hvordan organisere overflødig kjelleren lagring

La oss innse det - elementer vi ikke bruker regelmessig synes å ende opp i kjelleren. Dessverre, det bare tar noen år å samle ganske samling av overflødig "ting" som kan legge opp til store lagring problemer. Kjelleren lagring problemer kan løses med noen decluttering, sortere og organisere.

Instruksjoner

•Declutter kjelleren før du prøver å implementere løsninger. Det er ikke mye poeng i å organisere elementer som skal kastes eller som brukes. Sortere elementer i kjelleren i tre bunker for søppel, å selge på et garasjesalg og å oppbevare og organisere. Kvitte seg med alle objekter som har ingen verdi eller bruk og holde en garasjesalg å selge ting som andre kan bruke at du ikke trenger.

•Sort kjelleren elementer i kategorier som sports-relaterte utstyr/klær, verktøy, juledekorasjoner, office-relaterte ting, håndverk/hobby forsyninger, memorabilia og BBQ/piknik elementer. Bestemme hvilke elementer som skal nås lett og hvilke elementer kan omsluttes bokser eller beholdere. Alle elementer som du vil beholde, men som du vet du ikke vil trenger tilgang kan settes i en pappeske eller plast container og merket med innholdet.

•Organiser verktøy og snekker-relaterte elementer i ett område av kjelleren. Hvis du har en workshop, som ville være ideelt. Installere en pinne-bord på en vegg å holde verktøy. Små elementer som skruer og negler kan settes i plast organisere skuffer størrelse og form. Takle boksene kan brukes for fiskeutstyr for de som fisker eller organisere andre småting.

•Sett noen elementer som skal få tilgang regelmessig - slik som håndverket, kunst eller sy forsyninger--på åpne hyller i kurver, små bokser eller plastbeholdere. Label hver beholder som tråden, cross-stitch mønstre, pensler, bomull floss, synåler, craft maling, knapper og stoff. Angi separate områder for kunst forsyninger, sying elementer og håndverk forsyninger.

•Filen papirer i et arkivskap i kjelleren. Dette er spesielt nyttig når du ikke har et hjemmekontor å holde viktige dokumenter som pass, wills, politikk, arbeid kontrakter, mottak, garantier og produkt manuell instruksjoner. Plukk opp et arkivskap på et garasjesalg og kjøpe noen filmapper. Husk å merke hver fil.

Tips og advarsler

  • Hvis du har bare remodeled kjelleren, vurdere innebygde skap som gir skapplass, åpne hyller og skuffer. En økonomisk løsning for kjelleren lagring er hyller enheter som har utseendet av ubehandlet tre og kommer i forskjellige bredder, høyder og dybder som passer dine lagringsbehov.