Hvordan organisere og lagre dekorative boller

February 26

Hvordan organisere og lagre dekorative boller

Når ferien eller en spesiell anledning ruller rundt, trekk ut din dekorative skåler for visning. Ikke bare gjøre boller showcase feiringen, men de er også funksjonelle som du fylle dem med godbiter for gjester. Som anledning endene og behovet for boller forsvinne, blir spørsmålet hvordan å organisere og lagre dekorative skåler. Å vite hvor du finner disse elementene, gjør det enkelt å finne dem for neste arrangement.

Instruksjoner

Kjøp flere forhåndslagde, polstret bolle lagercontainere. Plukk flere forskjellige størrelser for å holde din boller.

•Purchase bokser eller stor, gjennomsiktig, plast lagercontainere. Bruk disse for pakking din boller eller lagre boller allerede pakket.

•Look for et lite trafikk område som garasje, loftet eller kjøkken hyller for et sted som er høy nok til å unngå nysgjerrig hendene på barn, til å lagre breakables. Angi dette området som ditt lagringssted for boller.

•Rengjør og tørr boller. Plass dem i en forhåndslagde, polstret beholder. Plass pakken i den angitte lagringsområde inntil nødvendig.

•Wrap skåler med silkepapir. Plass en bolle i en boks. Legg et stykke papp i midten av bollen før neste bollen inni. Legg skum polstring peanøtter til boksen og tape det lukket. Skrive "Boller" på side kan du raskt se den og plassere boksen i en plast beholderen. Lagre det i det angitte området.