Hvordan organisere Mudroom

September 16

Hvordan organisere Mudroom

Mudrooms er vanligvis knyttet til bak henrykke av et hus, ifølge nettstedet Keidel, som har, og gir plass for de som kommer inn til å kle av skitne klær. I æra av hest og ploger, var disse områder også vanligvis ledsaget av en vannpumpe å vaske. I 2010, kan begrepet "mudroom" referere til et rom, området eller selv gangen hvor familiemedlemmer vanligvis inn og ut hjem.

Instruksjoner

Evaluere, sortere og donere

•Fjern alt i mudroom fra hyller, skuffer eller aktuelle steder. Dette vil opprette et rent rulleblad med å jobbe.

•Sort elementer basert på type. For eksempel plassere voksen strøk i en haug, og barns strøk i en annen, voksen sko i en haug, og barnesko i en annen, osv.

•Evaluate hva du faktisk bruker. Hvis barna har vokst elementer, plassere dem i en donasjon haug. Hvis noen i familien har slitt et par sko i to år, donere dem. Hvis det finnes like elementer og eneste brukes, donere den andre. Være nådeløs, råder Woman's Day, ikke vær redd for å rense det du ikke bruker.

•Limit varer i mudroom de sentrert rundt inn og forlater hjemmet. For eksempel bør sportsutstyr, Klesvask forsyninger og rengjøringsutstyr være plassert andre steder, ifølge Keidel, som har, med mindre et skap store nok til å betjene dem separat finnes. Sko rack, paraply stands og gjørme skrapere bør holdes det.

Nøye plassere varer

•Walk i den fortsatt nakent mudroom fra utenfor. Vurdere hva du ønsker å se. Foretrekker du paraply-standen til høyre eller venstre for døren? Vil du heller ta deg jakka eller sko av først? Ifølge Keidel, som har, bør hver mudroom minst ha et sted å henge strøk, ta av skoene og la paraplyer drypp, et speil med belysning, en hylle å slippe tastene og små elementer, og en mudscraper.

•Plasser møbler i rekkefølgen du foretrekker dem hjem utføre opprydding aktiviteter. For eksempel, hvis du foretrekker våt paraplyer henges å tørke først, plasserer paraply stand nærmest døren. Hvis du foretrekker det, deretter påbegynner tar av seg jakker, montere pels, stå eller vegg kroker et skritt eller to utover paraply stand men før området utpekt til å ta av skoene. Hvis barn er ofte i hjemmet, plassere pels kroker og andre elementer de trenger på sitt nivå.

•Evaluate hva møbler eller hyller du må kjøpe eller bygge. Hvis du ikke har en matte foran døren å plukke opp skitt, få en. Hvis du ikke har en baksetet designet for lagring, vurdere å bygge eller kjøpe en. (De er nyttig til å lagre elementer i og det mest logiske stedet å ta av skoene.) Hvis du ikke har tilstrekkelig hyller, få det. Vurdere loddrett hyller enheter, som de er plass sparere.

•Bytt store elementer basert på der du har plassert møbler. For eksempel plassere parasoller i paraply stand, strøk på pelsen stativ eller kroker, sko ved sittegruppe, en kurv på sokkelen (eller stativ) ment for nøkler og sesongmessige elementer på høy hyller.

•Bytt små elementer i den mest tilgjengelige steder for dem. Penn og papir er for eksempel nyttig i en skuff stand. Mudscrapers kan plasseres i en eller metall kurv ved sittegruppe. Håndklær på en sokkel nær døren er nyttig for de som kommer inn fra en regnstorm. Hansker i en skuff som er utformet spesielt for dem holder par sammen.

•Inviter hvert medlem av husholdningen til mudroom så de kan vurdere om de har tilgang til det de trenger. Du må kanskje senke bestemte hyller og kroker, for eksempel for for barn å nå dem.

Tips og advarsler

  • Planlegge minst en time fra distraksjoner å utføre denne oppgaven.
  • Hvis budsjettet er lavt, men du trenger møbler, vurdere å bygge det selv eller besøke sparsommelighet butikker. Hyller, for eksempel, er enkelt konstruert av en del av tre (som mest trelast yards eller jernvareforretninger kan klippe til bestemte lengder for deg) og veggmontering. Strøk stativer og små stands blir ofte solgt på sparsommelighet butikker.
  • Husk å holde farlige elementer som du finner fra barn og kjæledyr.