Hvordan organisere Mud vaskerom

March 26

Hvordan organisere Mud vaskerom

Gjørme rommene et område for å fjerne, lagre og ta vare på gjørmete sko, klær og selv groom pets. De har noen ganger et avløp i gulvet å gjøre rydde opp lettere. Gjørme rom er ofte kombinert med et vaskerom. Dette er fordi skitnet, gjørmete eller våt klær kan rengjøres umiddelbart for å unngå flekker eller mugg. Organisere en klesvask/mud-rom er ikke en vanskelig oppgave hvis du huske den primære bruken på.

Instruksjoner

•Sitt en tre eller plast stol i mud rommet, eller plassere en benk i rommet hvis plassen tillater. Sitteplasser gir familiemedlemmer et sted å sitte mens fjerne møkkete støvler eller arbeide sko.

•Installer solid kroker langs mud/vaskerom. Kroker gir et område å henge våt regnfrakker, skjerf, votter eller strøk etter en regnstorm eller en ettermiddag med lek i snøen.

•Plasser en paraply holder nær inngangen til rommet ditt gjørme. Dette kan brukes til å holde våt paraplyer også for å lagre baseball flaggermus eller andre høye, tynne objekter.

•Installer wire eller plast kuber eller cubbies på veggen av gjørme/vaskerom. Dette gir et område for å våt sko, sportsutstyr og andre klær som trenger ventilasjon tørke ordentlig. Hvis du har barn, kontrollerer du at det er kuber som de kan nå. Hvis det er vanskelig for dem å sette elementer på riktig sted, reduserer det sjansen for at de vil sette sine eiendeler opp riktig.

•Hang et papirhåndkle rack på veggen ved benken og plassere et trash kan i nærheten. Kan familiemedlemmer bruke papirhåndklær for å fjerne overflødig vann etter en storm eller fjerne overflødig gjørme fra sko og andre klær før vask dem.

•Plasser maskinen vaskbart tepper eller gummimatter på gulvet området. Mennesker ved hjelp av søle rom vil ofte har eller gjørmete sko, og kan settes ved å skrive inn et rom med linoleum eller ingen-voks. Tepper redusere denne faren.

•Installer hyllene over vaskemaskin og tørketrommel enheter. Dette gir et sted å lagre vaskemidler, myknere og andre elementer som trengs for klær omsorg. Høy hyller gir et sted å lagre sesongmessige elementer i plast binger eller beholdere, for eksempel svømmebasseng leker, truger og andre sesongmessige utstyr.

•Legg en skapet stangen til mud/vaskerommet. Dette gir et sted å henge opp klær som du ønsker å air-dry, har ekstra strøk og gjør vaske enklere ved å holde ekstra kleshengere. Du kan riste permanent trykk elementer fra varm tørketrommel og legg dem på så de forblir rynkefri.

Tips og advarsler

  • Bruk en romdeler skjule mud/vaskerommet når du underholde gjester, hvis den ikke har en dør. Dette skjuler skjemmende rotet fra resten av ditt hjem er en rask måte å skjule området.
  • Henge en strykebrettet på en solid krok. Dette lar deg lagre store elementet ut av veien. Du kan raskt fjerne den jern klær og henge dem opp for familiemedlemmer til å samle inn senere.