Hvordan organisere lagring kuber

August 31

Hvordan organisere lagring kuber

En lagring kube kan være en liten plast bin en skoeske eller en stor hylle som kommer opp til knærne, med en fast, sikringsanlegg lokket. Bruker kuber for å organisere livet ditt, enten det er bare office eller garasje forsyninger eller opprette et system for å holde hele huset og daglige funksjoner i linjen kan være enkel og rimelig. Lagring kuber er tilgjengelige fra dollar butikker, masse merchandisers, organisasjonen spesialitet butikker og nettbutikker. Bestemme hvordan organisere kubene når du får dem kan effektivisere livet ditt.

Instruksjoner

•Stack kuber i rekkefølgen du vil åpne dem, minst brukte nederst til mest brukte på toppen. For eksempel, hvis du har tre kuber av samme størrelse, hver dedikert til papirarbeid, fylle bunnen kuben papirer du lagrer utelukkende for poster, som den IRS-foreslo sju år tilbake skatter, deretter papirer du holder for et enkelt år men ikke planlegger å besøke, som betalt regninger. Sette papir bruker du hver dag, for eksempel en sjekk register eller budsjett, i øverste kuben.

•Plasser kuber der de kan enkelt nås. For eksempel hvis du må gå til loftet hver dag for å komme i kokebok kuben, finner du unnskyldninger for å hoppe over aktiviteten eller begynner å forlate kokebøker piled opp. Ommøblere så kuber passe i praktisk, lett å nå områder.

•Dedicate kuber for en vare eller en familie av bestemte elementer. Kaste alt i nå i en kube kan helt av skrivebordet, men det vil ikke hjelpe deg når du ser på fem lukket lagring kuber og har ingen anelse om hva er i hver enkelt. Vurder å reservere en kube kjøkken elementer, eller gjøre det spesifisert nærmere, som spesiell anledning kjøkken elementer, glass bare, ikke-bedervelige matvarer eller plastbeholdere.

•Pack noen kuber bort. Det kan virke som du vil beholde alle kubene i nå eller tror sine lyse farger muntre opp ditt hjem og innredning, men de tar opp plass. Pack uvesentlig kuber fylt med elementene du bruker bare en gang i året, for eksempel juledekorasjoner eller formelle antrekk, en skur, loftet eller lagring enhet. Du vil vite nøyaktig hvor de er, men få tilbake plass.

•Label foran hver kube. Noen lagring kuber har en firkantet kortholderen der du kan skrive "ferie dekorasjoner," "regninger å betale" eller "kostyme smykker." Ellers bruk en tykk svart markør skrive på en hvit etikett papir en beskrivelse av innholdet i hver kube.