Hvordan organisere Klesvask rom skap

November 16

Hvordan organisere Klesvask rom skap

Det er viktig å holde vaskerom og skap organisert fordi ikke bare vil du ha et renere hus, vil du vite hvor du finner alt du trenger når du gjør klesvask. Det er alltid nok av Klesvask gjøres i hus med familier, og viser alle i husholdningen hvor du vil plassere skittentøy holder spuntveggstål opp rundt huset. Noen vaskerom er plassert nær garasjer eller høy trafikk områder, så det kan være andre bruksområder for plass og skap i tillegg til å vaske.

Instruksjoner

•Still side en dag hvor du kan bruke din fulle oppmerksomhet å rengjøre og organisere vaskerom og skap.

•Fjern alt rotet fra skap og rom. Første skritt for å organisere et mellomrom er å redusere noe i området som ikke er relevant for klesvask formål.

•Ta ut alt fra kabinettene å feilfri og slette dem. Bruk en svamp for å fjerne alle gunk som har funnet veien til skapet hyllene som dryppet Klesvask vaskemiddel, støv eller såpe såpeskum.

•Throw bort eventuelle vaskemiddel, Klesvask skyllemiddel eller stoff ark som har sittet lenge.

•Sett tilbake vaskerom nødvendigheter som vaskemiddel, blekemiddel, spot remover og stoff skyllemiddel og sengetøy. Plass de mest brukte elementene foran slik at de er enkle å nå uansett hva høyde skap er plassert på. Hvis du kjøper Klesvask essentials i bulk, plasser dem bak skap til de trengs.

•Utilize ekstra mellomrom i skap for andre varer. Hvis vaskerom er ut av garasjen, lagre sesongmessige klær eller sko i skapet for enkel tilgang før du kommer ut av huset. Redusere rot i kjøkken eller bad ved å plassere brukte rengjøring elementer vaskerom kabinett.

•Kontroller skap hver uke for å sikre at de er ryddige. Legge til organiseringsverktøy skap som over-det-dørs kroker å henge rengjøring håndklær eller tøymykner baller.