Hvordan organisere et Studio leilighet

January 6

Hvordan organisere et Studio leilighet

Studioleilighetene presenterer en unik organisering utfordring. Med lite kvadratmeter og ingen separat soverom er det noen alternativer for lagring og personvern. Vær kreativ med din innredning, velge elementer med både form og funksjon å gjøre studio leiligheten et praktisk og komfortabelt sted å bo.

Instruksjoner

•Maximize gulvplass ved lofting sengen, slik at du kan frigjøre plass under lagring eller enda et arbeidsområde. Legge til loddrette lagring med høy bokhyller bruke tomme veggplass som ellers ville være bortkastet. Montere sconces på veggen i stedet for tabellen eller gulv lamper.

•Bruk bærbare skjermer som midlertidig rom skillevegger samt innredning forbedringer. En sammenleggbar skjerm legger personvernet til den sovende området og er det lett fjernes for å åpne opp plass for gjestene.

•Velg multipurpose eller konvertible møbler. En sofa eller futon som konverterer til en seng, en gate-etappe eller drop-leaf bord og en ottomansk som fungerer som et salongbord alle spare plass ved å utføre flere funksjoner. Legge til skjulte lagringsplass med en cedar brystet med en polstret topp å doble som et sete eller en lagring osmanske å holde tepper.

•Få kvitt unødvendig rot i leiligheten. Bruke hyller, kurver og innlevering systemer for å organisere ting du må holde, og kaste ut eller gi bort resten. Bruke veggplass til din fordel med en kork-bord, hengende organizer eller magnet bord som kan du minimere bokser og filer tar opp dyrebar gulvplass.

•Opprett lagring ukonvensjonelle steder. Heng en sko holder på baksiden av en dør. Store ruller av gavepapir i en sammenleggbar bin under sengen eller sofaen. Stable to esker med hermetikk og dekke dem med en liten duk til en slutt tabellen.