Hvordan organisere et rotete skap

September 16

En rotete skap kan forstyrre flyten av en husholdning og føle uorganisert som helhet deg. Hvor er det rødt beltet du har søkt etter? Sannsynligvis på bunnen av klær haugen ennå å bli kastet eller strykes. Hvorfor har du søppelpost fra 1980 blandet med sko? Ikke bare du ikke vet hvor alt er i din rot, du har også mange unyttige ting du kunne kvitte hvis du faktisk tok tid å sortere. Med litt tid og noen av disse tipsene organiseres skapet.

Instruksjoner

Hvordan organisere et rotete skap

•Først, hvis mulig, fjerne alt fra skapet så du har en tom plass å jobbe med. Begynne å gå gjennom haugen av klær, sko og andre objekter som en gang bodde i skapet. Sette opp tre hauger: å huske, en å gi bort, og en for søppel. Klær og andre eiendeler gis til veldedighet, eller falt i veldedighet hyller i noen shopping plazas, hvis du er i god stand. Hvis noe helt grus, eller unrepairable, søppel eller resirkulering etter behov. Bare fordi du ikke vil det ikke betyr noen andre ikke vil, eller trenger, de samme tingene. Du kan eventuelt ha et garasjesalg og gjøre noen penger.

•Når delt alle elementene, kontroller at skapet er fri for rusk og klar til å fylles. Bag elementene er søppel og sparke den til fortauskanten (eller resirkulering bin). Bag eller boksen elementene du gi bort eller selge, og få det ut av veien så kan du håndtere det senere. Nå er tiden for å organisere hva du fortsatt har og ønsker. Ta en titt på hva du har. Opprett kategorier. For eksempel kan du ha skjorter skal plasseres på kleshengere, gensere å bli brettet, bukser enten å bli plassert på hengere eller brettes sko å være organisert og tilbehør. Start med å velge en kategori for å arbeide med første.

•Hvis du besluttet å starte med skjorter må du henge dem opp og har dem i en slags rekkefølge som fungerer for deg, for eksempel lange ermer, korte ermer og andre skjorter. Gensere skal foldet og plassert på hyller, i skuffer eller lagring binger, avhengig av oppsettet av skapet. Hvis de er i lagring skuffer Husk å merke dem hvis hyllene ikke er klart.

•For bukser, du kan henge dem opp eller kaste dem og sette dem i skuffer eller på hyllene. Holde dem i rekkefølge etter type og farge: alle svarte bukser, alle brune bukser, alle khakis, alle dress bukser og alle jeans. Hvis du har capris, eller kortere bukser eller shorts, legge dem. For skjørt er den beste ideen å sette dem på skjørtet kleshengere. Noen hengere kan holde flere skjørt (eller bukser). Dette vil spare plass hvis du kan sette flere skjørt på en kleshenger. Til slutt, sørg for kjoler er opphengt.

•Shoes kan være plassert på gulvet, på hyller, eller lagret i plassbesparende hyller. Noen lagringsenheter kan passe rett på baksiden av skapet døren og noen er lagdelt hyller som passer på gulvet. Disse elementene kan kjøpes på mange forhandlere. Husk å skille dine sko i organisert kategorier før du plasserer dem inkludert støvler, hæler, kjolesko, casual sko og sandaler. Poser kan plasseres i en lagring hylle med en etikett eller på en hylle. Belter kan henges på veggen av skapet med spiker eller en tie rack for enkel lagring, sammen med hatter.