Hvordan organisere et hi

November 5

Hvordan organisere et hi

Hjem Hi samler steder for familier. Dette er hvor du kan se TV, slappe av og spille spill - noen familier selv angi et hjørne i den for kontorlokaler. Med all denne aktiviteten fikk kan hjem Hi fort bli rotete og uorganisert. Dette skaper en uninviting plass. Men heller enn klage en uorganisert den og lever med disarray, være proaktiv og rydde opp i din hule.

Instruksjoner

•Opprett to separate hauger i din hule. Angi en haug for varer som ikke tilhører den. Gjør en haug for varer som du vil kaste, eller donere.

•Start i en del av din hule. Gå gjennom hver skuff, kurv, hjørne eller hylle og sortere papirer og personlige gjenstander. Bestemme en haug for hver vare. Du kan for eksempel plassere gamle blader og aviser i "kaste bort" haug. Plass gamle, ubrukte elementer, for eksempel rammer, bøker og elektronikk i "donere" haug. Når du har fullført en del, flytte til neste hjørnet eller området. Fortsett å velge en haug for varer til områdene er ryddig.

•Fjern elementer fra den. Returvarer som ikke tilhører den til sine respektive plasser. Du kan for eksempel returnere sko og klær til soverom eller lagre kopper og plater på kjøkkenet. Sette donerte elementer i en stor pose eller og plassere dem i bilen, hvis mulig.

•Plasser bøker pent på bokhyller. Kjøpe filmapper eller et arkivskap å holde personlige dokumenter, for eksempel bankutskrifter og regninger, pent organisert og på skrivebordet eller tabeller.

•Purchase dekorative kurver og plassere disse på hyller og tabeller i din hule. Lagre mindre elementer, for eksempel fjernkontroller, musikk-CDer og DVDer og videoen spillkontrollere i kurver.

•Organiser elektronisk strømledninger bak TV, datamaskin eller stereo med ledningen bånd.

•Hang ekstra hyller eller kjøpe en lagring osmanske å lagre tepper, liten puter og hjem aksenter.