Hvordan organisere en i tilfellet av nødsituasjonen

March 5

Nødhjelp er vanligvis så ille som de er fordi vi ikke er forberedt for dem. Hvis du har alt du trenger for hånden når katastrofen streik, vil det gjøre en nødsituasjon litt lettere å takle.

Instruksjoner

Beskytte deg

•Skriv ned all informasjon du vet utenat. Når katastrofen streik, er det vanskelig å huske noe, selv tingene du vet utenat. Start notatblokken med en personlig informasjon-siden. Skriv ned du personnummer, adresse og telefonnummer, lisens og tag nummer. Hvis du har en ektefelle eller barn eller foreldre i huset, sikre all denne informasjonen på alle er skrevet ned. Lage kopier av alle trygdekort og fødselsattester, adopsjon sertifikater og pass, hvis du har. Også inkludere grønt kort, militære informasjon, ekteskap sertifikater, skilsmissepapirene og annen relevant personlig informasjon. Lag en kopi av alle wills, stiftelser, holdbare fullmakt skjemaer for helsetjenester, viljen og advance direktivene.

•Start andre delen et par sider ned og skriv ned all økonomisk informasjon. Skriv ned brukskonto og sparekonto nummer og navn, adresse og telefon antallet banken. Hvis du har en safe, skriv ned kombinasjonen. Skriv ned informasjon om en safe eller private postkasser som du har. Hvis din ektefelle eller barn har kontoer, holde all denne informasjonen på disse finansielle sidene. Ta alle kredittkort, forsikringskort, ID og andre kort og lage en kopi av hver en foran og tilbake. Du kan gjøre mange sammen på siden. Kontroller informasjonen på kortene er leselig. Hvis ikke, kan du kopiere nytt det.

•Bruk en tredje delen for medisinsk og resept. Skriv ned navnene og dosering av alle medisiner, eventuelle spesielle instruksjoner og som medisinering er for. Skriv ned hver persons legenes navn, adresser til sine kontorer og telefonnumre og informasjon om sykehus eller sykehus du bruker. Skriv ned tilgjengelig informasjon - type medisinsk forsikring og kontonumre eller pasient ID-numrene. Hvis du har barn, skriv ned alle sine skudd med datoer og skolen poster med student-ID-numre. Ikke glem å liste alle allergi og sykdommer eller forhold de kan ha.

•Skriv ned informasjonen du trenger om din eiendom--der boliglån er, tall, huseiere og boliglån forsikring informasjon. Hvis du har en andre hjem eller leiebolig, skrive all informasjon om det her. Skriv ned nok slik at hvis noe skjedde, noen andre kunne komme inn og betale disse regningene og finne informasjonen du måtte håndtere fra et annet sted i tilfelle brann eller flom.

Vis kontaktpersonene og instruksjoner

Er en liste over personlige nødnummer i denne informasjonen. Liste over alle familiemedlemmer som du ønsker å ringe i nødstilfeller. Legge ned din regnskapsfører, skatt preparer, banker, leger, akuttmottak, selv de du allerede oppført. Dette er bare for telefonnumre, og du kan lage en kopi av å holde på kjøleskapet eller inne en kabinettet døren. Sette ned sheriff eller politiet stasjon, brannvesen, kennel for kjæledyr, beredskap barnevakter, arbeidsgiver, barnas skole prinsippet, trener og så videre - alle kan du ringe hvis noe kom opp.

•Skriv ned informasjon du ønsker noen komme å din hjelp til å finne. Inkluderer informasjon om kontroll på din bestemor i sykehjemmet, hunden allergi skudd eller noe annet som noen kommer inn - som en slektning - må ta ansvar. Tenk alt viktig de trenger å vite om din kjæledyr, barn og husholdning og skrive det ned.

•Hold noen emergency klargjør rundt. Du bør alltid ha et kredittkort som ikke blir brukt mye for en ekte nødsituasjon. Hold dette og en tomt bok sjekker, noen reisesjekker og litt stash av kontanter sted hendig slik at du kan ta den og gå brann eller flom, for eksempel.

•Sett denne informasjonen i en safe eller en brannsikker safe. Du kan lage to kopier og gi en til en klarert slektning eller venn hvis du ikke har noen av disse. Bare sørg for at informasjonen er trygg siden den inneholder alt om virksomheten din og din familie. Har denne vil gjøre deg bare en litt mer sikker. Det er enda en måte å ta vare på familien din.

Tips og advarsler

  • Hvis notatblokken blir for stor for bankboks, overføre informasjonen til datamaskinen med en skanner og få det så håndterbare med et tekstbehandlingsprogram. Skrive ut og brett det, og det burde passe pent inne med en liten safe eller sikkerhet innskudd boks.
  • Ikke gi denne informasjonen til noen bortsett fra noen som vil alltid være en del av livet og noen du vil stole på livet, fordi det er hva du gjør.