Hvordan organisere elektriske ledninger

October 19

Hvordan organisere elektriske ledninger

Fremskritt innen teknologi har ikke kommet uten noen downsides elektriske ledninger er definitivt en av dem. Nesten alle moderne amerikanske husholdninger inneholde TV-apparater, mobiltelefoner, datamaskiner og spillkonsoller at hver bruker én eller flere strømledninger og kabeltilkoblinger. Disse ledningene ikke bare suge opp strøm og avløp våre lommer men også opprette stor eyesores og mulig brannfare. Heldigvis i bare noen få timer, kan du organisere strømledningene i hele hjemmet med et system som vil holde dem organisert i årene som kommer.

Instruksjoner

Slå av strømmen i hjemmet ditt på boksen breaker. Vende alle breakers individuelt og slå strøm kilde bryteren i av-stilling. Dette er ikke nødvendig, men sikrer du ikke lider elektriske feil ledninger eller uttak mens organisere strømkabler i hele hjemmet.

•Trekk alle elementer i ditt hjem og gre noen mikset ledninger og kabler. Utforme hver enhet på gulvet å hindre ledningene fra virvar tilbake sammen.

•Kontroller hver ledning for kutt og, som kan forårsake enheter eller apparater flimrer eller opprette brannfare. Løse og rett hver ledning som du undersøke for å plassere ledningene i beste tilstand for organisering.

•Plugg enheter og apparater tilbake i en om gangen. Påføre en etikett til plug slutten av hver ledning lett koble elementer uten sifting gjennom en jungel ledninger.

•Skjære et slit loddrett gjennom en tom papir håndkle roll eller delen av plast slangen med en saks. Skyv ledninger i åpningen av denne holderen til å pakke ledningene sammen for å holde dem organisert og skjult.

•Gather overflødig foten av hver individuelle ledningen og bunt overflødig sammen. Vri wire bånd eller fest zip bånd rundt overskytende lengder ledninger å holde delene av ledningen ikke finnes i papir håndkle roll eller plast slangen fra virvar.

Tips og advarsler

  • Vakuum områder der strømledninger lå samlet sammen som disse elektriske webs ofte samle dyrehår og andre hybelkaninene.
  • Koble ikke for mange enheter i en stikkontakt, enten med et overspenningsvern eller skjøteledninger, da dette resulterer i flimring, skade ofte apparater eller enheter og brannfare.