Hvordan organisere din rengjøring forsyninger

February 17

Når prøver å få tilgang til det du trenger for jobben slites du før støvtørking begynner, er det tid for å organisere din rengjøring forsyninger. Dermed fjerner rot og skaper lagringsplass du ikke visste du hadde. Best av alt, sette opp en effektiv lagringssystem for rengjøring verktøy gjør rengjøringen lettere fordi du ikke mister motivasjonen grave for til støvkost.

Instruksjoner

•Inventory rengjøring produkter og rekvisita. Samle alt du bruker på noen rengjøring ork fra hvor du lagrer den. Deretter pare utstyret ned til essensielle. Kvitte seg med forsyninger du ikke lenger bruker. Avslutte sist av et produkt du ikke er så glad i, eller gi det videre til en venn som ikke har prøvd det ennå, men ikke sette den tilbake i hurtigbufferen forsyninger.

•Reserve områder i hjemmet som vil gi rikelig og praktisk for forsyninger. Hvis du er heldig nok å ha en sopelime skapet, vie området til bolig vakuum, kost, mopp og produktene du bruker mest i hele huset. Hvis du ikke kan konvertere en liten skapet i et område for rengjøring forsyninger, en del av spiskammeret eller hall skapet kan fungere, men selv en mudroom eller kjelleren trappen kan smart skjule noen av din rengjøring supply rot. Bestemme om lagre noen forsyninger i på badet eller kjøkkenet vil effektivisere din rutine eller bare ta opp dyrebar plass der du trenger det mest. Hvis du har endelig fått en nyere, donere dyrisk utdatert vakuum og gjøre plass i stedet for grunnleggende forsyninger og produkter som du ikke kan leve uten.

•Monter klipp eller kroker utformet for å inneholde koster og mopper på veggen eller på baksiden av døren i området du har valgt å lagre dem. Hengende disse elementene i tillegg støvkluter og dustpans holder dem godt og frigjør gulvet.

•Lagre elementene du bruker hele huset, som støvtørking spray, glass renere og all-purpose renere, i en caddie eller bøtte med håndtak å transportere dem fra rom til rom enklere. En spesialisert bøtte med flyttbare nesting caddie flere oppgaver samtidig og gir mer komfort og flere alternativer. Legge produkter du bruker i bad og kjøkken i caddyer av sine egne, og lagre dem i din sentralisert forsyning området eller rom hvor du trenger dem.

•Bruk plast binger å holde produktene du bruker sjeldnere - ovn renere, sølv polsk - og lagre dem på hyller. Hvis du ikke har plass, ansette en sko veske henger på innsiden av en dør og stash dem der.

Tips og advarsler

  • Ikke la filler få overtaket: henge en pose på veggen for å holde rene filler; folding ikke nødvendig, og de er lett å ta når du trenger dem.
  • Holde en fin stabel eller rull med søppelsekker i søppelbøtter under søppel pose som gjør jobben sin; de vil allerede være der når du trenger en frisk og de ikke tar opp plass andre steder.
  • Følg pakkene advarsler hvis du er avhende rengjøringskjemikalier du ikke lenger vil. Blande rengjøringsmidler kan slippe farlige kjemikalier i ditt hjem eller miljøet.