Hvordan organisere Blind Base kjøkkenskapet

May 2

Blindstykke regjering er noen ganger referert til som hjørne regjering fordi det er ofte funnet i hjørnene rundt på kjøkkenet. Blind navnet kommer fra det faktum at du ikke kan se baksiden av skapet eller sidene, som igjen eksisterende skap. Produsenter gjør stykker spesielt designet for å passe inn i en blind skapplass og gi deg plass til å organisere plass.

Instruksjoner

•Bruk en lazy Susan på øverste hylle av skapet og en på nederste hylle. En lazy Susan spinner, gir deg rask tilgang til varer på baksiden av kabinettet uten å fjerne front elementene først.

•Sett en hengende kurven på blind skap døren. En hengende kurven har buet stykker på toppen som henger over toppen av skapet døren. Sett småting her, som kurver er ikke veldig sterk.

Sette inn et blindstykke system i base regjeringen. Dette systemet har flere kurver knyttet til en sentral lysbildet som kommer dypt inn blind regjeringens base. Når du drar åpne skap døren, pivotere kurver utover for å gi deg full tilgang til elementene i lagerområdet.

•Lagre mindre-ofte brukte elementer i den blinde benkeskap, inkludert større Potter du bare bruke et par ganger i året eller spesialitet serverer retter du ikke har plass i resten av kjøkkenet. Dette vil tillate deg å gjøre bruk av plassen uten å bekymre deg om tilgang til kabinettet stadig.

•Bruk plass til å ordne elementer av en bestemt type, for eksempel bakervarer produkter. Holde krydder og krydder på kabinettet døren kurven og bruke lazy Susan lagre mel og sukker. Plass bakervarer ark og andre retter på bunnen av kabinettet.