Hvordan optimalisere leilighet lagringsplass

November 27

Hvordan optimalisere leilighet lagringsplass

Bruk all tilgjengelig plass i leiligheten din å holde dine eiendeler på plass, optimalisere plass og holde området ryddig og organisert. Dette innebærer å sørge for at alt er tilgjengelig og i sitt sted. Når elementer få stablet opp eller stablet i et skap, de er vanskelig å finne og du må ofte trekke alt fra hverandre for å finne det du trenger, som skaper mer av et rot.

Instruksjoner

•Bruk all tilgjengelig plass effektivt. Fyll opp grunne oppbevaringsbokser, og holde dem under sengen. Henge arrangørene på veggene i skap og dører beholde elementer fra gulvet og innen rekkevidde. Henge hyller på veggene i hele leiligheten å utnytte veggplass. Gjør hyllene attraktiv ved å angi flettekurver på dem og fylle dem opp. Bruk klare beholdere i skap og under senger så du kan se hva du leter.

Kjøp møbler som har flere formål. Bruk for eksempel en kiste for å lagre elementer og en benk i stuen eller ved inngangsdøren. Velg en sofa som en konvertible seng eller en sofa som løfter opp og lagrer elementer i. Installere en Murphy seng i et rom, som kaster inn i veggen og trekker når det er nødvendig så plass rundt det kan brukes i løpet av dagen.

•Build eller kjøpe tilpasset disklagring enheter. Også installere arrangører som svinger ut slik at du kan se hva du får. Bruk tilpassede arrangørene i alle din garderobe så det er lettere å stable elementer og finne det du leter.

•Samler opp interessante eller vintage kurver, lue bokser og andre beholdere beholde elementer. Plass disse rundt huset hvor du trenger dem. Rulle håndklær å lagre dem på badet disken i en attraktiv beholder, eller holde en pen kurv ved siden av sofaen til hold objekter du bruker daglig.