Hvordan opprettholder jeg et Salt basseng?

May 20

Saltvannsbasseng har klor i dem, men på et mye lavere nivå enn klor basseng. Resultatet kan bassenget ha en høyere pH og ikke tørr hud eller bli hår grønn. Saltvann koster mindre å vedlikeholde over tid fordi du ikke trenger å legge til klor i bassenget. I stedet du legger salt, som går gjennom en elektrisk system, bryte ned av salt, opprette klor og deretter resirkulerer det tilbake til salt igjen.

Instruksjoner

•Rengjør filteret i begynnelsen av systemet. Mest salt systemer har i dag en selvrensende funksjon. Hvis du åpner opp filteret og suge den i muriatic acid fortynnet med 50 prosent som rengjøring mål, men kjøres det mer effektivt.

•Ta et utvalg av bassenget til butikken din lokale bassenget. De vil teste det, vanligvis rett foran deg og fortelle deg hvilke kjemikalier må du legge til bassenget for å få den klar for året. Butikkens anbefalinger inkluderer salt du trenger for filteret. Følg instruksjonene på pakker nøye.

•La filteret kjører hele tiden til du får klare. Etter det punktet, men bare kjøre den i dagslys timer der du må de fleste klor. Hvis du slår den på før jobben, og slå den av når du kommer hjem, bassenget bør ha en tilstrekkelig mengde klor.

•Test bassenget én eller to ganger i uken for pH og alkalitet sanitizer nivåer. PH bør ligge mellom 7.2 og 7.6. Salt nivået bør opprettholdes mellom 2700 og 3400 ppm. Legg til de nødvendige kjemikaliene for å justere nivåene hvis de er av.

•Vacuum bassenget og skummet toppen av vannet. Dette vil hjelpe bassenget holde rene og redusere behovet for visse kjemikalier underveis.

Tips og advarsler

  • Sjokk vannet etter tung bruk eller hvis det blir skyet med en ikke-klorerte sjokk.