Hvordan opprettholde sammensatt terrassebord

October 2

Hvordan opprettholde sammensatt terrassebord

Dekk legge både boareal og verdien til hjemmet ditt. Tre dekk må være beiset eller malt. Splinter og grove flekker kan gjøre ved hjelp av dekk ubehagelig. Sammensatt terrassebord er laget av plast og tre eller annet cellulose-basert materiale. Sluttproduktet er lett å vedlikeholde og ofte kommer med en garanti. Noen kompositter er laget av helt resirkulert materiale, men andre bruker bare nye materialer. Sammensetninger som har et konserveringsmiddel som en av sine komponenter er mer holdbare. Kontroller alternativene før du kjøper.

Instruksjoner

•Sweep dekk regelmessig. Bruke en leaf blower hvis det er en stor ansamling av bladene.

•Rinse dekk av med en hageslange. Kontroller at det er tilstrekkelig drenering så det er ikke noen flekker med stående vann. Over tid, kan stående vann flekken og skade terrassebord.

•Rent en høytrykksvasker fra maskinvaren lagrer og bruker den til å rense av materiale som er fast til dekk. Gjelde bare nok presset til å rense dekk. For mye press kan skade overflaten.

•Bruk en kommersielt tilgjengelig sammensatt terrassebord renere. Lese etiketten for å sikre at det er riktig for din dekk og følg instruksjonene. Teste renere på et iøynefallende sted først å sikre det ikke flekker.

•Kontroller din egen renset ved å kombinere 1/3 kopp pulverisert vaskemiddel, 2/3 kopp TS (trisodium fosfat) pulverisert renere og 1 QT bleke i 3 QT vann. Bruk en skrubbe børste og arbeide i retning av de tre korn. Skyll grundig.

•Rengjør gapene mellom som er smalere enn 3/16 tomme med en sparkel eller et lignende verktøy, hindre hullene i å bli tett og mugg.

Tips og advarsler

  • Trisodium fosfat er tilgjengelig på maling butikker og oppussing butikker.