Hvordan opprettholde Linoleum gulv

February 11

Hvordan opprettholde Linoleum gulv

Linoleum er et relativt gammelt produkt laget hovedsakelig av linolje. Dens durablity og allergikervennlige egenskaper gjør det en populære gulvbelegget i skoler og helseinstitusjoner. Huseiere har valgt sin robusthet som et gulv i kjøkken. Omsorg for en linoleum etasje er annerledes enn en vinyl gulv selv om de kan blikk og stemning analog. Siden linoleum er et naturlig produkt, må overflaten tettes.

Instruksjoner

•Sweep gulvet ofte - daglig i tunge bruksområder å holde hardt biter av skitt og debris fra blir malt til overflaten av linoleum--bruker en kost og støv gryte.

•Dust tørke gulvet etter hver par dager med en mikrofibermopp som vil fange opp støvet på gulvet og holde den fra opphevelsen luftbårne, bare land igjen andre steder eller være pustet inn. Arbeid i en kontinuerlig bevegelse ikke løfte moppen fra gulvet til du kommer til portene. Vask støv mopp når det ser skitnet nederst.

•Rengjør opp noen spill umiddelbart å holde noen rester fra samle på overflaten av linoleum. Bruk en ren klut og skyll med rent vann. At gulvet tørke før gå på den.

•Mop gulvet med en mild løsning av nøytral pH parabolen såpe og varmt vann (ca 1/2 tsp. av såpe 1 gallon av vann). Våt området med løsningen å mykne noe skitt og så skrubb med moppen. Skyll moppen grundig med klart vann, klem ut og tørk skittent vann fra gulvet. Fortsett skylling og tørke før gulvet er renset. La det tørke før gå på den.

•Wax gulvet med minst tre lag med voks hver månedene, spesielt hvis du har eldre linoleum som ikke har fabrikkinstallert sluttdatoen for de nye installasjonene. Buff på gulvet mellom waxings å fjerne eventuelle skraper og skinne.

Tips og advarsler

  • Linoleum er også kjent som Congoleum og Marmoleum i USA
  • Bruk skuffer under huset planter for å hindre vann ringer.