Hvordan opprettholde LG HI-MACS akryl Solid overflate Countertops

January 13

LG'S HI-MACS akryl fast overflate telleren toppene, ligner andre fast underlag benkeplater, motstå flekken og bakteriell vekst på grunn av deres ikke-porøs overflate. Mens flekker og skader oppstår sjelden disse ugjennomtrengelig overflater, er det mulig over tid eller hvis nok av et stoff er sølt for å skade disse benkeplater. LG anbefaler noen grunnleggende rengjøring tips for å holde din benkeplater ser ny. Hvis du står overfor en flekk eller noen form for skade, tilbyr LG også noen råd om hvordan å håndtere gjenopprette din counter toppen så det ser nytt igjen.

Instruksjoner

•Rengjør din LG counter toppen daglig med en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel. Unngå rengjøringsmidler hvis mulig. Hvis din counter toppen har en matt overflate kan du bruke et slipemiddel renere, men rengjør overflaten i en sirkelbevegelse.

•Ikke plasser varme gjenstander som panner direkte på counter toppen eksponering for ekstrem varme kan forårsake counter toppen gult.

•Tørk counter toppen med full styrke blekemiddel for å fjerne flekker fra mat fargestoff, fruktdrinker eller te. Tørke ned med en mild renere etter bruk blekemiddel og avslutt med å tørke den med en fuktig klut for å fjerne blekemiddel eller renere rester. Ikke la blekemiddel sitte på counter toppen.

•Apply en slipende rengjøringsmiddel eller buff counter toppen med en slipende rengjøring puten hvis counter toppen har en svi mark, som fra en sigarett brenne. Buff counter toppen med renere eller rengjøring puten i en sirkelbevegelse.