Hvordan opprettholde Ivy planter

May 20

Ivy kan legge til en attraktiv sprut av grønt hjem eller landskap. Ta vare på eføy riktig er viktig, men. Siden ivy har muligheten til å spre og klatre vegger, kan usunn ivy opprette en ubehagelig synet. Bladene på eføy kan slå misfargede og død ivy kan starte forlate brun, skjelettlidelser rester langs siden av ditt hjem. Gjennom riktig omsorg, skjønt, ivy anlegget kan forbli levende og grønne i lang tid.

Instruksjoner

•Hold din ivy jorda fuktig. Vann din ivy grundig hvis overflate jordsmonnet rundt anlegget begynner å se tørr. Legg nok vann til å mette ivy fabrikkens røtter. Hvis ivy anlegget er i en pott med en drenering gryte, fjerne potten fra drenering pannen. Du vil ivy anlegget vel vannet, men du ønsker ikke det å kontinuerlig sitte i vann.

•Hold din ivy direkte sollys, selv gjennom et vindu. Ivy trenger lys akkurat som alle andre plante, men det må være svakere. Hvis du har et vindu som aldri får direkte sollys eller i skyggen del av dagen, kan du vurdere å angi din ivy i vinduskarmen for et par timer av dagen. For utendørs ivy, Finn anlegget i en del av hagen din skjermet fra solen. Planting eføy under trær eller på en skyggelagt side av huset er tilrådelig.

•Hold din ivy i et miljø med moderate temperaturer. Ivy trives best i temperaturer fra 65 til 70 grader i dag og 40 til 60 grader om natten.

•Fight av midd og andre skadelige skadedyr på din ivy med lunkent vann og insektmiddel såpe. Sjøsprøyt lunken vannet på første, sikre du dekke toppen og bunnen av bladene og stammer av eføy. Spray ned eføy med insektmiddel såpe etter lunkent vann har fullt tørket. Grundig dekk ivy anlegget med såpe akkurat som du gjorde med lunkent vann. Fullføre denne prosessen en gang hver måned for å holde skadedyr i sjakk.

•Prune noen gule eller brune blader som vises på din ivy plante gjennom vinteren. Flytte utendørs ivy planter innendørs for å bedre beskytte dem mot fiendtlige været.

•Gå din innendørs ivy utendørs om sommeren. La plantene suge opp et par timer med fuktighet for å befeste dem. etter tilbringer en god del tid innendørs.

Tips og advarsler

  • Angi et glass vann nær din ivy gir noen ekstra fuktighet som vannet fordamper.
  • Sette små steiner i din drenering parabol og sette ivy potten på småstein kan spare deg bryet med å flytte eføy etter vanning. Småstein vil bidra til å heve potten over vannet. Har vannet sakte fordampe i drenering fatet gir også et mer fuktig miljø for din ivy.
  • Alltid nøye lese instruksjonene på plantevernmidler såpe.
  • Bruke plantevernmidler såpe i et godt ventilert område.