Hvordan opprettholde bolig vannkokere

June 29

Hvordan opprettholde bolig vannkokere

Hvis en bolig varmt vannkoker ikke opprettholdes riktig, det vil ikke vare lenge, kan funksjonsfeil, og kan være en fare. Opprettholde et varmt vannkoker er ikke vanskelig eller dyrt.

Instruksjoner

•Anrop en profesjonell å inspisere varmtvannstanken din hot hvert tredje år.

•Kontroller vannstanden av din hver par måneder for å sikre at du ikke er koke den tørr. Det er en fyll linje på varmtvannstanken din hot. Vannet bør være på det nivået hver gang. Hvis ikke er det trolig en lekkasje. Hvis det er vann rundt varmtvann kjelen, kan du også oppdage en lekkasje. Kontroller at piloten lyset er på og at det ikke er noen lekkasjer.

•Drain vann fra kjelen en gang i året. Kontroller at viktigste vannforsyningen til ditt hjem er deaktivert. Åpne kjelen ifølge produsenten retninger; de fleste kjeler har smekklås på siden som vil gi deg tilgang til innsiden. Når du tømme det, skrubbe en oppbygging av. Påfylling.

•Rengjør området rundt varmtvann kjelen minst en gang i året. Dette inkluderer rengjøring støv fra utsiden av kjelen. Støv kan tette din kjele føre til overoppheting. Pass også på at ingenting er rundt din kjele som vil hindre tilgangen til det i tilfelle en nødsituasjon.