Hvordan opprettholde betong og stukk

December 24

Mange boliger har betong eller stukk som en del av utvendig design, enten det er i form av innkjørsler eller på sidene av selve huset. Regelmessig vedlikehold bidrar til å hindre problemer fra utviklingsland og vil bidra til å forlenge livet til disse byggematerialer. Dette vedlikeholdet trenger ikke å være vanskelig, men det kan hindre hodepine i fremtiden.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes overflaten av stukk eller betong minst en gang i året. Fjern alle bygget opp skitt, gjørme og annet rusk, og Undersøk overflate for eventuelle sprekker som kan være begynnelsen til skjemaet. Grundig rene betong med en høytrykksvasker, men bruker en hageslange for mer delikat stukk.

•Examine overflaten for eventuelle sprekker. Hårfine sprekker kan ofte være alene, men hvis de synes å være økende lengre eller større, de må repareres med fyllmasse materiale. Se etter noen chipping i materialet som må tettes for å forhindre videre erosjon.

•Repair noen sprekker som er mer enn 1/8 tommer bredt. Bruke en meisel betong, eller hammer til forsiktig break unna betongen langs sidene av sprekken å avsløre solid materiale som ikke er skadet av vann ennå. Fjern løst materiale med stiv pensel, bruke en limet, deretter fylle med en kommersiell lapp sammensatt. For tynne sprekker i stucco, gjelde en kommersiell tetningsmiddel for å hindre sprekker i å spre.

•Rengjør av noen flekker av mold eller mugg som kan være forming. Bli kvitt flekkene når de er små vil forhindre dem fra å spre og permanent skade eller flekker stukk og betong. Bruk en støvsuger laget spesielt for stukk eller betong og vanskelig scrub pensel.

•Apply en tetningsmasse til materialet. Velg en tetningsmasse som er laget spesielt for betong eller stukk, og søke etter behov. Forsegle hele strukturen hvis det ikke har vært gjort i noen år. Bruke tetningsmiddel sparsomt hvis strukturen har nylig vært forseglet, og dekker alle nylig reparert sprekk med fugemasse.

Tips og advarsler

  • Stukk kan være delikat materiale, så vær forsiktig med å bruke for mye press. Dette kan skade eller ytterligere chip materialet.