Hvordan opprettholde Baseboard vann oppvarming

March 9

Hvordan opprettholde Baseboard vann oppvarming

Mange typer varmesystemer er i bruk i dag i både kommersielle og boliger bygninger rundt om i verden. En av de vanligste er baseboard varmtvann. Dette systemet fungerer av sirkulerende varmt vann gjennom rørene omgitt av en metallkledning med justerbar kanaler for regissere varmen. Det er effektivt, kostnadseffektiv og generelt lett å vedlikeholde. Å vite hvordan du omsorg for en baseboard varmt vann oppvarming vil holde det kjører i mange år.

Instruksjoner

•Rengjør metal casing to ganger i året, en gang før og en gang etter varme sesongen. Bruk en tynn slange vedlegg på en støvsuger for å rengjøre støv og skitt fra på, under og rundt rør å sikre tilstrekkelig varme spredning. Holde vents stengt om sommeren.

•Kontroller Termostatene før slå varmen på for første gang hvert år. Støv buildup fører koblingene i termostaten funksjonsfeil, setter varmen på og av. Effekten vil være et varmesystem som kaster bort varmen. Fjern plasteske og bruke komprimert luft til å blåse ut støv.

•Bleed systemet en gang i året. Blødning en varmt vann oppvarming vil eliminere all luft som har sivet inn i rørene, forårsaker varmen å fungere mindre effektivt. Slå varmen på i en time og deretter slå den av. Finne avtappingsventil ved foten av hoved-tanken. Vri det mot klokken for å starte blødning luften. Et hvesende vil fortelle deg at luften er blødning ut. Deaktivere ventilen når vann begynner å komme ut av hullet blø jevnt. Dette betyr at luften er fjernet.