Hvordan opprettholde barnehage planter

January 23

Hvordan opprettholde barnehage planter

En barnehage er et sted å lagre plantene dine trygt mens de vokse til modenhet. Planter, som alle levende organismer, krever visse ting å gjøre denne overgangen greit. Et drivhus fylt med alle forsyninger og utstyr du trenger for denne prosessen er en struktur som gir sikkerhet, et arbeidsområde, en voksende område og et riktig habitat. Barnehage planter krever daglig oppmerksomheten og personlige omsorg. Lære behovene for hver plante du vil opphøye er første skritt for å opprettholde riktig barnehage planter.

Instruksjoner

•Hold drivhuset ryddig og organisert hele tiden. Sjekk ventilasjon fans i drivhuset ukentlig. Pass på at fan eller fans i enden av drivhuset ta luft i fra utsiden og fan eller fans på den andre enden av strukturen blåse ut fjerne bedervet luften.

•Dekk halvparten av drivhuset med skygge klut til å gi habitat for planter som krever skygge eller delvis sol. Fest kluten på plass ved å bruke en hammer til stasjonen telt innsatsen gjennom duken og i bakken som holder den tett over toppen av drivhuset.

•Sett et lag med grus og sand i bunnen av hver pott at avløpet. Bland jord og gjødsel til riktig blanding for hver plante. Bruk pH testing kit for å få balansen helt riktig. Plante hver ung plante i en egen pott.

•Et hver plante daglig for å holde jorda fuktig. Feed hver plante aktuelle anlegget mat ukentlig. Skjær røttene med en hånd spade månedlig å holde dem beskjæres slik at plantene opprettholder sin størrelse. Beskjære øvre bladverket av hver plante som nødvendig for å fjerne døde eller døende deler samtidig ønsket fasong.

•Apply soppmidler, plantevernmidler og herbicides hele drivhuset kvartalsvise eller svar på kviser. Kast noen syke eller infisert planter for å hindre spredning av sykdom som vil ødelegge din lager.

Tips og advarsler

  • Bruk arbeidshansker, vernebriller, en respirator, ansiktsskjerm og en engangs beskyttelsesklær når kjemikalier.