Hvordan oppdatere rød murstein peis med stukk

December 12

Hvordan oppdatere rød murstein peis med stukk

En murstein peis kan være en attraktiv addisjon å familien rommet, eller det kan være en eyesore. Fordi det rammer peisen, er murstein en tydelig og svært synlig del av rommet. Hvis murstein vises shoddy, kan din peis være en konstant kilde til irritasjon. Du kan bruke stukk maske gamle, uønskede murstein. Stukk brukes direkte over murstein og fyller mellomrommene mellom stein åopprette en glatt, selv overflaten.

Instruksjoner

•Vacuum murvegg med en butikk støvsuger å fjerne alle partikler og avfall. Små biter av løs mørtel kan forstyrre stukk.

•Paint murstein med en konkret bindemiddel. Bruk en tynn, selv strøk med en pensel. La den bindemiddel tørr instruerte pakken.

•Mix forhåndsblandede stukk og vann i et hjul gravhaug. Blandingen skal danne en tykk pasta. Bland omtrent 2 gallons av stukk for å hindre den fra å tørke ut før du bruker den på veggen.

•Kuleis opp noen av stukk med en sparkel og spre den til murveggen. La stukk lime synke inn i mellomrommene mellom murstein og spre 1/4 tommers av stukk øverst i murstein. La stukk tørr til delvis herdet.

• Kjør hakk kanten av murskje over toppen av stukk opprette en riper overflaten. Gjør over hele peis veggen. La stukk fortsette å stivne i 48 timer.

•Mix Fullfør stukk med vann inntil den danner en tykk pasta. Bruk 1/4 tommers av stukk til veggen med en sparkel. Glatt lim med sparkel. Bruk trykk med varierende styrke for å lage en vegg tekstur som du. Spray med jevne mellomrom med vann for å holde stukk fuktig mens du arbeider. La stukk stivne i 48 timer.

Tips og advarsler

  • Hvis du har aldri brukt stukk før, kan du prøve noen test går før du bruker det på veggene. Bruke et stykke kryssfiner øve din teknikk og bestemme hva du ønsker Fullfør pelsen å ligne.