Hvordan oppdatere Lamellgardiner

September 6

Hvordan oppdatere Lamellgardiner

Lamellgardiner er en praktisk vinduet behandling for en rekke årsaker. De lett kan tilpasse seg for å blokkere de harde solstrålene eller la i mild mengder sollys. Lamellgardiner skjerme deg fra nysgjerrige naboer og deres upretensiøse design passer de fleste innredning ordninger. Men hvis du har hatt samme sett med Lamellgardiner for år, kan de se datert. Heldigvis er en skvett friske farge en enkel løsning å forvandle din Lamellgardiner.

Instruksjoner

•Sett flere store ark av avisen for å dekke vinduet med maler tape for å holde ark med avisen på plass. Dette er å beskytte vinduet fra rester og overspray.

•Spin tryllestaven på Lamellgardiner slik at de ligger flatt, utsette så mye av deres areal som mulig. Spray blindene jevnt med universalrengjøringsmidler. Tørk dem med papirhåndklær og la dem tørke ordentlig.

•Spray blindene med en latex primer. Dette er spesielt viktig hvis blinde er gamle og noe gul eller flekket. Primer vil gi deg et selv strøk bearbeide. Spinne vedlagte tryllestaven slik at du kan nå alle sider på hver individudal blind. Gi primer en til to timer for å tørke.

•Spray vertikale persienner med latex maling farge av ditt valg. Gjør uniform, rygg-og-frem bevegelser med kan så du pels hver del av blindene på nøyaktig samme måte. Spinne tryllestaven slik at du dekker foran og bak blinde. La dem tørke og deretter gjenta denne fremgangsmåten med en andre strøk.