Hvordan oppdatere kjøkken slipp taket

May 26

Bla gjennom dekorere blader og webområder som har alle de nyeste dekorere ideene? Se hjemmet ditt, og tenker "Hvis bare jeg kunne oppdatere huset mitt"? Den gode nyheten er at du kan uten å bryte budsjettet. Det er mange innovative ideer og nye produkter for å oppdatere den slippe tak på kjøkkenet.

Instruksjoner

Oppdatere slipp taket

•Rengjør rutenettet arbeide med trisodium fosfat. Bruk vernebriller og gummihansker som dette produktet er sterk og kan irritere nakne huden. Skyll rutenettet med rent vann og gi tid for det tørke. Sand alle rustflekker med sandpapir.

•Paint gridwork med en semi glans emalje som samsvarer med fargen på de nye PVC himlingsplater. Spray eller pensel maling på gridwork. Dekk alle møbler og gulv med drop kluter å beskytte dem mot spray. Dekk alle lysarmaturer i taket med avis, taping det på plass. La tid for malingen tørke.

•Fjern eksisterende taket fliser på et godt ventilert område. Hvis himlingsplater fjernes én rad om gangen, det er lettere å erstatte dem tilbake i takrutenett i riktig rekkefølge.

•Apply kontakt sement hele eksisterende flisen og kanter og flate områder på motsatt side av den nye PVC flisen en liten pensel eller en liten roller. Tillat kontakt sement å sitte i 15 minutter for å utvikle riktig mengde tackiness. Merke på midten av hver brikke for å justere den nye flisen riktig. Fest PVC flisen til eksisterende arket ved å justere center merkene og trykke på kontakt sement. Klippe kantene på PVC flisen størrelsen på eksisterende ruten med skarpe verktøyet kniv. Erstatte flisen i gridwork.

Andre alternativer for å oppdatere slipp taket

•Lokk som kan klikkes nye grid dekker på plass over de eksisterende metall rutenettene. Vipp rutenettet dekselet og skyv det på kanten av metall rutenettet. Presse opp for å feste dekselet. Rutenett er tilgjengelige i en rekke farger og utførelser, inkludert chrome og bronse.

Sette inn nye takplater, velge grunning som eik eller lønn til utseendet på en tre tak eller PVC-belagt skum fliser som er gravert for å simulere et tinn tak. Disse brikkene kan males av sprøyting eller rullende maling på flisen før installasjonen.

•Installer crown molding eller andre dekorative tak molding å fullføre det nye utseendet til kjøkkenet slippe taket. Styrofoam listverk malt for å matche eller kontrast med fargene i de nye tak feste med lim og inkluderer hjørnestykker for molding å butt i, eliminerer behovet for mitering.

Tips og advarsler

  • Undersøke alle alternativene før du velger en metode for å oppdatere slipp taket