Hvordan oppdatere bestikk

December 23

Hvordan oppdatere bestikk

Når du sitter rundt middagsbordet for en hyggelig familie måltid, er har eksepsjonell bestikk ofte en tanke, hva maten er og hva det kommer til å smake. Men god ren bestikk kan du gi mat og presentere måltidet du har tatt deg tid til å forberede. Oppdatere din bestikk ikke en forferdelig dyrt aktivitet (avhengig av hvor stor din familie er), og det ofte kan være moro omstruktureringen og velge oppdatert spisebestikk.

Instruksjoner

•Determine hvor mange du vil bestikk for. Mest sett kommer med fire hver redskap. Det er alltid best å ha mer bestikk enn ikke nok. Hvis du har en familie på fire, kan du vurdere å kjøpe to sett med fire.

•Unngå bestikk med kompliserte designarbeider og mønstre. Denne bestikk kan være i stil nå, men i noen år, vil det sannsynligvis ikke. Ren, design-fri bestikk er best hvis du ønsker det til å vare lenge.

•Decide hva slags hendelse du vil bestikk for. Hvis det er daglige måltider, gå med rustfritt stål. Hvis det er for spesielle arrangementer, du polert sølv.

Kjøp bestikk sett som har to sett med gafler og to sett med skjeer. Ekstra gaffelen er for salater, mens større skjeen er for supper. Det er egentlig ikke nødvendig for sett som har fem forskjellige gafler og åtte kniver. Du kommer sannsynligvis aldri til å tjene et måltid med fem eller seks forskjellige kurs.

•Unngå plast spisebestikk. Ikke bare er dette kommer til å skade lettere enn sølv/stål, men det kan også smelte i oppvaskmaskin. Plast ser ganske billig når du har gjester.