Hvordan oppdager Thermal Imaging varmetap i et hjem?

August 25

Hvordan oppdager Thermal Imaging varmetap i et hjem?

Termisk bildebehandling, også kjent som termografi, oppdager varmetap i et hjem ved å ta et bilde av det. Bildene viser en todimensjonal bilde av et område på hjemmet i flere farger, fra sort til de kaldeste stedene til hvit for de hotteste stedene. Thermal imaging tilbys vanligvis som en del av en pre-Kjøp hjem inspeksjon, og er lett tilgjengelig for huseiere som ønsker å redusere sine hjem energiforbruket.

Utenfor luftlekkasjer

En Termografiske inspeksjon begynner vanligvis med hjemmet eksteriør. Kan vise hus akkurat hvor varm luft lekker i vinter eller kjølig luft om sommeren, avhengig av hvilke er det større bekymringen. Vinduer uten termisk ruter og dårlig montering dører vises tydelig. Den viser også områder der isolasjon er installert feil, har flyttet ute av posisjon eller mangler helt.

Andre lekkasjer

Inspektøren kan sjekke et hjem for interiør luftlekkasjer loftet og kjelleren og også i rørledninger, gulv og tak. Det kan selv hjelp finne vannlekkasje i takene ved å vise hvor luft lekker når det ikke regner.

Andre hjem programmer

Oak Ridge National Laboratories kalles termisk "en betydelig avbildningsverktøy" forstå hvordan hjem kan være konstruert for bedre energieffektivitet.