Hvordan oppdage en lekkasje i akryl ringen av en Vinyl

June 17

En vinyl bassenget som har en akryl ring rundt foten er mer stabilt enn bassenger med gummi eller andre materialer. Men en lekkasje i akryl ringen kan ikke repareres før det har blitt funnet. Du finner lekkasjen i akryl ringen, legge bassenget fargestoff tester flytende i vannet i bassenget. Konsentrert fargestoff vil farge vannet i vinyl bassenget og forråde stedet for lekkasjen når det siver fra bassenget. Et basseng fargestoff tester kit kan skaffes fra en bassenget eller boblebadet forsyning butikken.

Instruksjoner

•Hold sprøyten fra fargestoff tester kit i en hånd. Skyv stempelet nederst i sprøyten helt inn.

•Hold fargestoff testing medisinglass i den andre hånden med gummi cap grossist. Sett inn nålen på slutten av sprøyten i gummi cap.

•Vri ampullen over. Trekke tilbake på sprøytestempelet overføre fargestoff fra ampullen til sprøyten. Trekke nålen fra gummi cap.

•Reach inne bassenget med hånden holder sprøyten. Flytt deg i en bue rundt indre kanter på bunnen av bassenget, fra en tomme, mens å i. Fortsett å gjøre dette slik at fargestoff er avsatt rundt kantene av bassenget. Fjern sprøyten fra bassenget.

•Se akryl ringen til farge på overflaten av en del av ringen. Tegne en sirkel rundt fargestoff med fett blyant å merke der lekkasjen. Du kan nå begynne arbeidet med å reparere lekkasjen.

Tips og advarsler

  • Kast sprøyten riktig etter bruk. bryte nålen inne en søppelbøtte før du kaster det ut eller setter den i en beholder hvis du har en.