Hvordan olje viften på en elektrisk ovn

December 26

Elektrisk ovn blåser systemet styrker varm luft gjennom varmeventiler hjemme. Blåser systemet består av en motor og blåser hjul, ofte referert til som et ekorn bur. Del av årlig vedlikehold på elektrisk ovn bør inkludere smøring viften. Oljebehandlinger viften på en elektrisk ovn holder systemet fra gripe på de mest ubeleilig. Smøreolje systemet krever maskin olje, som er tilgjengelig på hardware og auto deler butikker.

Instruksjoner

Slå av strømmen til elektrisk ovn med strømbryteren i ditt hjem elektrisk boksen. Det er også en rød lysbryter i ovnen. Vend begge disse til "Off" posisjon.

•Fjern det blåser plass fra ovnen. Avhengig av enheten, plass kan bare dra rett opp, eller det kan ha flere skruer må du fjerne med en Phillips head skrutrekker.

•Rengjør toppen av viften motoren med en klut til å fjerne eventuelle akkumulerte støv og smuss. Tørk av endene av blåser hjulet akselen med fille.

•Finn olje porter på viften motoren. Olje portene er i hver ende av motoren. De har rød eller blå plasthetter. Trekke caps av olje portene og klem fire til fem dråper 20-vekt maskin med olje i hver port. Skyv caps over portene.

•Squeeze et par dråper olje på blåser hjulet akselen hvor den møter bolig. Rotere hjulet for å distribuere olje.

•Plasser skriverdekselet tilbake på ovnen, deretter Vend på rødt lys svitsjen og strømbryter.

Tips og advarsler

  • Noen blåser motorer er forseglet enheter og har ikke olje porter. Dette krever ikke oljebehandlinger.