Hvordan olje en tabell

June 23

Hvordan olje en tabell

Trebord trenger et ferdig strøk å beskytte dem fra flekker og råte. Denne frakken er ofte laget av kommersielt forberedt produkter som skjellakk. Men olje har tradisjonelt brukt til å fullføre tre flater og den fremdeles arbeider i dag. Mange typer olje brukes til å fullføre tre, og det beste utvalget avhenger av tre blir ferdig. Danske olje er en felles, generell olje som fungerer for eik, ASK og mahogni. Danske olje er enten fjerne eller farget og vil mørkere tre farger.

Instruksjoner

•Prepare tre av etterbehandling stykket, hvis du bygger det fra grunnen, av planende, skraping og sliping det glatt. Hvis du er resurfacing et tidligere stykke, sand med gradvis jevnere sandpapir før du bruker 180-til-220 korn papir. Du kan også bruke til 320-korn papir på tre. Tørk av alle sliping støv før du fortsetter.

•Apply danske olje rikelig til tre overflaten med en myk, lofri klut. Bruk et tykt belegg av olje. Vent 30 minutter. Nytt olje hvis overflaten tørker i løpet av karanteneperioden. Buff av overflødig olje med en tørr klut.

•Legg en tung strøk av olje til tre og la det stå i 15 minutter. Buff av den gjenværende oljen. Avslag overflaten hver halve time som olje siver tilbake ut av skogen. Den siver vil vare i flere timer. Hold sjekke tre til seeping stopper.

•Sand et strøk av olje i tre annenhver dag. Påfør olje og våt sand det inn i overflaten. Bruker 320-korn papir første dag og gå opp til en finere papir hver dag som du sand. Fullfør når 600-korn papir. Buff av alle overflødig olje etter hvert program. Ikke at oljen skal få tacky.

•Tørk på en lime voks og buff det inn i overflaten. Dette er det siste laget for tabellen. Bruk samme voksen for å gjenopprette tabellens glans hvert par årene.