Hvordan olje en slakter blokk Countertop

August 5

Slakter blokk benkeplater er praktisk arbeidsflater for skjæring og chopping mat. Over tid, kontinuerlig bruk kombinert med daglig scrubbings tendens til å la overflaten av tre tørr. Bruk en mat-grade olje bevarer tre og gir det en midlertidig finish. Dette er en pågående prosess som du må praksis nesten månedlig å fylle tre porene, hjelper overflaten frastøte matpartikler, væske og olje.

Instruksjoner

•Tørk ned din slakter blokk med en fuktig klut, fjerne enhver matpartikler igjen fra siste måltid forberedelse. Tørke overflaten med et kjøkkenhåndkle.

•Fyll noen gram av mineralolje (ikke mat-baserte olje) eller rå tung olje direkte på overflaten av benken. Gni den med en ren bomullsklut, arbeider i en sirkulær bevegelse til hele overflaten er dekket. Legge til mer olje om nødvendig til ingen mer olje soaks inn i skogen.

•Tillat olje til oxidate over natten og legge mer neste dag, gjenta den samme fremgangsmåten helle på olje og arbeider det i korn av skogen. Lagre klut i en gjenlukkbare plastpose istedet for benytter en ny klut hver gang.

•Gjenta daglig oljebehandlinger for en uke. Slakter blokk countertop bør har en godt oljet overflate, motstandsdyktig mot fuktighet og mat. Denne prosedyren er for nye eller refinished overflater. Når overflaten er godt forseglet, olje tre bare en gang i måneden for å holde mål frisk.