Hvordan øke garasje døråpner-utvalg

January 12

Hvordan øke garasje døråpner-utvalg

Garasje døren fjernkontroller har en rekke ca 25 fot under normale forhold. De opererer bruker radiofrekvenser. Fjernkontrollen du holde bilens overfører et signal til en mottaker på eller i nærheten døråpner motoren. I motsetning til en fjernkontroll som bruker visual infrarøde signaler, kan garasje døråpner fjernkontroller sende og motta gjennom noen hindringer.

Instruksjoner

•Bytt batteriet eller batteriene i fjernkontrollen. Batteriene gi makt til å sende signalet; en lavere spenning i batteriet vil redusere garasje døråpner-utvalg.

•Fjern hindringer mellom fjernkontrollen og døren. Mens garasje døråpner fjernkontroller er mer tolerante enn TV fjernkontroller, overføre ikke de gjennom tungmetaller som bly. Andre problemet hindringer kan inkludere betong med armeringsstål.

•Juster antennen på garasjen døråpner motoren. Det er ofte bare et lite stykke wire hengende ned. Som antenne du har på radio, det kan ha nytte av å være wiggled litt. Endre vinkelen og gjenta åpneren.

•Reposition fjernkontrollen i bilen. Unngå å trykke på knappen når fjernkontrollen er ned på gulvet når du er i utkanten av området. Fjernkontrollen har å trenge motorblokken for å nå mottakeren.

Tips og advarsler

  • Enkelte installasjoner vil ha kortere distanser på grunn av metall fasader på garasjen eller reflekterende belegg på døren.