Hvordan øke forsterkere i en Breaker

December 25

Økende strømstyrken av effektbrytere i effektbryter boksen bør ikke gjøres på et innfall. Effektbrytere utføre en viktig funksjon i ditt hjem elektrisk system ved å beskytte overbelastninger i ledningene. Det finnes forekomster når økende strømstyrken av en strømbryter i boksen breaker er en god idé. Etterbehandling en kjeller eller andre programmer der du vil ha kontroll over ledninger som du skal installere, er gode eksempler.

Instruksjoner

•Consult med en kvalifisert elektriker før du øker størrelsen på en strømbryter. En strømbryter som er for stor kan gi for mye strøm til flyten gjennom utilstrekkelig ledninger.

Slå av strømmen til boksen strømbryter på boksen frakobling. Dette er vanligvis plassert av strømmåleren. Vende bytte til av, og deretter teste lyst eller utløp i huset for å sikre at det faktisk er av.

•Fjern ytre panel av boksen breaker ved å fjerne fire skruene fra forsiden og trekke metalldeksel av.

•Firmly trekke overbelastningsbryteren ut av boksen. ingen verktøy er nødvendig, gi bare det en fast trekk.

•Ta overbelastningsbryteren til en strømforsyning eller oppussing butikken og kjøpe den samme typen strømbryter i riktig strømstyrken.

•Skyv på ny brottsjø i boksen ved å skyve det fast i det har sittende i boksen. Erstatte panelet og slå tilbake på.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å arbeide på en live elektrisk krets. Få hjelp fra en kvalifisert elektriker hvis du ikke er komfortabel med å gjøre denne jobben.