Hvordan øke bassenget press

November 7

Bassenget filtre er avhengige av tilstrekkelig press for å suge vann fra bassenget skimmer gjennom filteret og tilbake tilbake jet. Noen ganger vil bassenget eierne møte problemet med et lavt trykk lesing på filteret måleren. Denne måleren bestemmer Hvis filteret fungerer normalt eller hvis noe må rengjøres. Bassenget filter press er vanligvis høyt når filteret er skittent. Er det mulig også for press for å være lavere enn normalt. Du kan gjenopprette press for normal med noen enkle råd.

Instruksjoner

•Fyll vannet til riktig nivå med en hageslange. Bassenget press påvirkes av lav vannstand. Heve vannstanden opp halvveis bassenget skimmer høyde.

•Rengjør ut skimmer kurven av bassenget. Dette er på siden av bassenget og kobler filteret via en slange. Åpne skimmer, fjerne kurven og rense den fri for smuss og rusk.

•Vri filteret av og åpner bassenget pumpen. Det er en annen kurv inne bassenget pumpen som åpnes ved å slå toppen av pumpen. Denne kurven har potensial til å bli tett under støvsuging fordi Pools skimmer kurv fjernes under prosessen.

•Kontroller bassenget slanger for sprekker og lekkasjer. Erstatte slangene som nødvendig. Filteret press kan bli senket på grunn av sprakk slanger.

Tips og advarsler

  • Hvis bassenget press vedvarer, kan du ha et problem med en aldrende pumpe. Har en lisensiert profesjonell inspisere filtersystemet. Det er mulig motoren ikke gir nok sugeeffekten til filteret.