Hvordan nivå kryssfiner gulv nær veggen

August 5

Hvis du vil installere en gangavstand etasje over en kryssfiner subfloor, hjelper det for å ha et nivå gulvflaten å starte installasjonen. Hvis kryssfiner gulv bakkene ned i nærheten av veggen, bør du reparere gulv i dette området før du installerer noen nye gulv. Selv små dypper i en kryssfiner gulvflaten kan fylles med tre sparkel, må du reparere gulvet fra kryssfiner overflaten hvis gulvet har en stor skråning.

Instruksjoner

•Plasser spissen av en sparkel på toppen av baseboard at linjene veggen i nærheten av gulvet der det bakker. Tapp kitte kniven forsiktig med en hammer til kileformet kitte kniven ned bak baseboard. Fortsett over baseboard til baseboard kommer gratis fra veggen.

•Fjern alle baseboards fra rommet med sparkel og hammer. Hvis området på gulvet der stigningstallet oppstår har en nærliggende dør også fjerne deler av dørkarmen som berører gulvet på samme måte.

•Trekk kryssfiner ark eller ark som for gulvet der den sitter unlevel. Bruke en hammer til å trekke ut neglene hvis negler holde kryssfiner på plass, eller bruke en drill til å fjerne skruene som holder kryssfiner på plass.

•Measure høyden og bredden på gulvet bjelke som krever utjevning. Angi en bjelke av samme størrelse på gulvet ved siden av den ujevne bjelke. Sette et nivå på den nye bjelke sørge for at den sitter nivå på gulvet. Bruk bare en bjelke som sitter nivå.

•Se linjen der den første skrå bjelkelag i gulvet går langs den nye bjelke, som bør opprette en skrå linje for den nye bjelke. Fjerne den nye bjelke fra gulvet og klippe bjelke langs denne linjen med en sirkelsag.

•Lay kutte stykke den nye bjelke over skrånende området i den første bjelke. Angi et nivå på den nye delen av bjelke slik at den sitter nivå. Kjøre neglene eller skruer gjennom den neste delen av bjelke å holde det på plass. Fikse alle bjelkene som skråner på denne måten.

•Lay kryssfiner ned over reparerte gulv bjelkene. Sikre kryssfiner på plass med spiker eller skruer opprinnelig brukt i gulvet. Koble alle baseboards eller dørkarmer fjernet fra rommet under reparasjon med trelim.