Hvordan nivå knust stein for en uteplass

April 13

Det er et par ulike metoder for utjevning en overflate av knust stein eller grus for en uteplass, om steinen blir overflate eller en base lag for andre rydder materialer. Hvis patio er liten - kan 8 eller 10 fot - du bare tape en 4-fots nivå på den øvre kanten av en straight 8 - eller 10-fots 2 av 4 og bruke den til å kontrollere overflaten for nivå som du karakter (glatt og nivå) steinen. En mer avansert teknikk er å sette opp nivå strenger langs sidene av prosjektområdet og bruker dem til å veilede klasse arbeidet.

Instruksjoner

•Stasjon en tre eierandel nøyaktig i hvert hjørne av den uteplass med en hammer eller en hånd maul (liten slegge). Knytte en ende av en mason's streng (en flettet nylon streng brukes til mur konstruksjon, tilgjengelig på et hjem senter eller trelast verftet) til en eierandel på et hjørne av terrassen. Strengen må være et par inches over bakken, men høyden trenger ikke å være nøyaktig.

•Sett en linjenivå, som er en liten, plast ånd nivå som kroker på en streng, til strengen. Bruker nivået som en guide, knytte strengen til andre hjørnet innsats på samme side av terrassen så strengen er perfekt nivå. Gjenta den samme prosessen på de resterende tre sidene av terrassen slik at du har fire nivå guide strenger som er alt selv med hverandre. Strengene bør danne en firkant eller et rektangel, som er aktuelt.

•Measure ned fra strenger å bestemme avstanden mellom strengene og ønsket høyde av stein laget. Du bruker denne dimensjonen gjennom gradering prosessen for å bringe laget til en jevn høyde.

•Legg steinen og spre den ut jevnt med rake. Starter i ett hjørne av terrassen, klasse steinen med rake til overflaten er på riktig avstand fra strengene.

•Opprette en midlertidig tvers streng å måle høyden på steinen i indre terrassen: en mason's bindebånd til to innsatsen, så kjører innsatsen utenfor eksisterende omkretsen strengene. Senke innsatsen til korset strengen akkurat berører omkretsen strengene. Mål ned fra korset strengen å måle stone's høyde som du klasse.

•Gå tvers strengen som måtte Vurder resten av stein laget. Kompakt steinen med en plate-komprimator eller hånd tamp om nødvendig. En plate komprimator er en gass-drevet tamping maskin med en stor metallplate som base; Dette er vanligvis tilgjengelig for leie på utstyr utleie sentre og hjem sentre. En hånd tamp er en enkel håndverktøy med en tre håndtak festet til en firkantet metall foten for pakking bakken for hånd.

Tips og advarsler

  • Hvis patio er ved siden av huset, bør den skråningen ned og bort fra huset med en hastighet på 1/8 tommer per lineær foten. Klasse for en skråning av skrå strengene for terrassen istedet for gjør dem nivå. Strengene foran og bak uteplassen blir nivå, men på ulike høyder.