Hvordan nivå en sprukket betonggulv

February 5

Hvordan nivå en sprukket betonggulv

Alvorlig sprukket eller ujevn sementgulv repareres lett gjennom resurfacing, som er prosessen med å søke ekstra sement på eksisterende sement. Tilleggssøkeordene materialet overholder eksisterende sement med bruk av sement limet. Nye sement kan så tynn som en halv tomme tykk og vedlikeholde alle sturdiness av en tykk skive av betong. Installasjon av sement resurfacing er den samme prosessen som helle en sement blokk.

Instruksjoner

•Rengjør sement pad grundig med en mopp og push-kosten å fjerne alle sediment, skitt og rusk. La overflaten av sement fuktig uten noen stående vann.

•Spread et sement Lim over overflaten av puten med en pensel. Pensle limet i noen grooves eller chips å sikre nye sement vil forstå det gamle materialet riktig.

•Mix sement resurfacer med vann i en bøtte til en konsistens med tykk sirup.

•Fyll resurfacer på sement puten slik at det å spredt over hele overflaten. Jeg sprer materialet rundt og jevne det ut med en flåte. Dra flyt over overflaten med kanten på en vinkel til trykk materialet i sprekker, spor eller chips.

•Tillat overflaten tørke til det blir kjedelig grå i fargen. Avslutt overflaten med en murskje å oppnå en jevn overflate eller dra bust av en push-kosten over resurfacing materialet til å opprette en skli-motstandsdyktig overflate.

Tips og advarsler

  • Flekken eller maling det ferdige produktet etter at det har kurert for tre til sju dager. Det er ikke nødvendig å forsegle området igjen hvis den opprinnelige pad var tidligere forseglet.