Hvordan nivå elektriske bokser

May 9

Elektrisk bokser brukes til å støtte stikkontakter, lys brytere og takinstallasjoner lys. De er laget av metall eller plast og er sikret på en stud negler eller skruer. Utjevning en elektrisk boksen imot stud før sikre er viktig fordi en skjeve elektrisk boks vil resultere i skjeve lysbryter, stikkontakt eller tak innslag. At elektrisk boksen er nivå tar bare et øyeblikk av tiden din men vil kraftig forbedre utseendet av ditt hjem.

Instruksjoner

•Sett en liten grad inn i rommet der du planlegger å installere din nye elektriske boksen. Holde nivået mot siden av stud. Les nivået om stud er lodd.

•La tre mellomlegg mellom nivået og stud hvis stud ikke lodd. Justere mellomlegg til nivået er rett opp og ned mot en vegg eller rett side til side for et tak.

•Plasser elektrisk boksen imot tre mellomlegg. Sikre boksen elektrisk sted negler eller skruer. Plass nivået mot siden av elektrisk for å sjekke at det er nivå.

•Score tre mellomlegg med verktøyet kniv hvor de går forbi stud. Bøy mellomlaget frem og tilbake til den ekstra delen steintavlene.

Tips og advarsler

  • Ikke alle elektriske bokser må være installert på en stud. Når du installerer elektrisk boksen til gips, plass nivået på både toppen og en av sidene for å sikre at det er nivå.