Hvordan nivå bakken for metall over bakken bassenger

January 14

Det første trinnet i å sette opp din metal-rammer over bakken pool er bakken forberedelse. Planering bakken er viktig. Hvis bakken bakker, blir det for mye press på den ene siden av bassenget. Dette får slitt ledd og dødpunkter. Til slutt vil bassenget ikke lenger kunne holde trykket og vil våren en lekkasje eller i hulen. Leveling er gjort ved grave den høye enden av området lavere og spre sand.

Instruksjoner

•Dig opp torv i området bassenget vil sitte en spade eller en rototiller. Bruk en rake for å glatte overflaten av området. Fjern noen store steiner du finner.

•Plasser to 2-ganger-4 boards ende til ende. Plasser to korte planker på hver side av sømmen og skru kort styrene til 2-ganger-4 styrene for å holde dem sammen. Tilkoblede 2-ganger-4 styrene bør være minst én fot lenger enn diameteren på bassenget.

Stå et sted 2-ganger-4 bord på kantene. Finn sentrum av styrene og bore 3/8-tommers hull gjennom dette punktet. Plasser dette hullet i midten av hvor bassenget vil sitte. Hammer en 3/8-tommers stang gjennom hullet og i bakken, holde styrene i stedet.

•Plasser et nivå på den ene enden av roterende styrene. Langsomt spin 2-ganger-4. Finn den høye enden og bruke en spade til å grave unna den ekstra jorden.

•Continue spinning styrene og fjerne jord fra den høye enden til den er på nivå med den nedre enden. Når styret spinner nivå rundt hele sirkelen, du er ferdig utjevning.

Tips og advarsler

  • For flater allerede nesten nivå, et lag av sand fordelt gravd ut området. Bruk styret for å presse sanden i lave områder å oppdra dem nivå med høyere områder.