Hvordan: Neem olje For japansk biller

December 24

Hvordan: Neem olje For japansk biller

Når du bruke tid og energi på en hage, ønsker du ikke det ødelagt av insekter. Japansk biller, med sin unike kobber farge, kan ødelegge en hage hvis det ikke er beskyttet. En hage som har blitt infisert med japanske biller vil ha den høye saltholdigheten og hull i anlegget blader. Neem olje er en naturlig, plante-baserte olje som kan redusere mengden av fôring en japansk beetle vil gjøre i området der oljen er sprøytet.

Instruksjoner

•Legg 2 ss. av flytende neem olje såpe en sprayflaske. Fyll flaske med vann, og riste flasken å blande.

•Spray innholdet i flasken på noen blader av plantene berørt av japansk biller. Ikke spray hele denne gangen så kan du sjekke for å se hvis neem olje såpe skader anlegget. Vente til neste dag å spray ytterligere.

•Den neste dag, se på anlegget for å se om noen wilting oppstod. Hvis ikke, spray resten av plantens blad. Unngå sprøyting blomstrer, som neem olje såpe kan skade delikat områder.

•Spray planter hver noen dager før det japanske biller har forlatt garden. Neem olje fungerer også for å holde bladlus, gresshopper, spider mites, gresshopper og andre myk-bodied insekter fra planter.