Hvordan: murstein utleggermaskin innkjørsler

October 27

Hvordan: murstein utleggermaskin innkjørsler

Innkjørsler må støtte vekten av våre biler, og få materialer synes som solid eller dyktige som holder seg til denne aktiviteten som murstein. Brick utleggere krever lite vedlikehold og tåler effekten av forvitring og press i år, men forbereder en utleggermaskin oppkjørselen innebærer mer enn å sette klossene på plass. Du må grave og forberede din eiendom å gi en sikker, stabil overflate for oppkjørselen din.

Instruksjoner

•Dig din installasjon området til en dybde på 7-8 tommer, med mindre annet er beskrevet av området byggeregler. Kontakt din township ordinanser for å bekrefte eventuelle begrensninger eller krav for nye oppkjørselen installasjonen.

•Spread en 3-tommers lag av pack eller patio utleggermaskin base over installasjonsområdet til å opprette et solid grunnlag for oppkjørselen din. Fukt basen materialet eller pakke med en hageslange og firmaet opp materiale med en hånd-sabotasje eller plate komprimator. Wetting regning kutt ned på støv fra komprimatoren.

•Dekk utleggermaskin base med et 1 - til 2 tommers lag av sand. Fukt og kompakt som du gjorde med pack. Sand vil skape helt flat bunn som støtter murstein utleggere.

•Lay din murstein utleggere over sanden i spesifikke design. Ikke dra pavers gjennom sand, men satt dem opp mot hverandre og deretter slippe dem på plass. Kontrollere nivået av murstein å sikre de er helt flat; Trykk dem på plass med en gummihammer eller legge litt sand under for å opprette et perfekt nivå.

•Wrap plast eller metall kanter materiale rundt omkretsen av teglstein og hold den på plass ved å kjøre stakes inn i angitte hull. Dette materialet vil stoppe mursteinene fra skiftende under press.

•Dekk installert murstein utleggere med en ½-tommers lag av sand. Feie sand i leddene mellom pavers med en kost eller push-kosten kunnskapshullene og stoppe pavers fra sliping sammen.

•Kompakt overflaten med din tallerken komprimator igjen å avgjøre sand i leddene. Fylle i noen hull, og feie vekk overskytende sand for å vise ferdig oppkjørselen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har å kutte noen av murstein utleggere å fylle ut hullene eller omgå kurver, klippe dem med diamant-blad våt så. Når bruke så, må du ha beskyttende briller, hanskene, hørselsvern og en støvmaske å unngå skade.
  • Bruke Hørselvern Hvis bruker en plate komprimator for å unngå høy støy skader.