Hvordan Mulch et furutre

January 7

Hvordan Mulch et furutre

Ofte kalt pines, vokser trær av slekten Pinus i mange økosystemer i hele den nordlige halvkulen. I hager gir pines duftende, helårig løvverk og habitat for mange sommerfuglarter som red admiral (Vanesa atalanta) og monark (Danaus plexippus). Furutrær krever lite omsorg eller vedlikehold for å trives, men i områder med ekstremt varme og tørre forhold, pines nytte av et beskyttende lag mulch.

Instruksjoner

•Plant furutrær i områder med sandholdig jord, hvis mulig. God drenering fordeler de fleste arter av furutrær og det er et godt utgangspunkt for tillegg av mulch. Legge til mulch å pine trær plantet i våt jord kan oppmuntre rot råtne.

•Lag en blanding av furu flis og barnåler. Hvis opprette din egen mulch mix, alternative kaster shovelfuls av furu nåler og flis gjennom en makuleringsmaskin å integrere komponentene. Bland mulch med en dyrking gaffel etter shredding for å homogenize det videre.

•Determine størrelsen på området som trenger mulch. En god tommelfingerregel er å mulch området rett under de bredeste grenene. Kjør påler i bakken på fire like langt punkter rundt treet for å opprette en god visuell retningslinje når spre mulch.

•Spread en sirkel av mulch rundt den ytterste kanten av mulching området og rundt foten av treet. Sirkler mulch varierer i høyden mellom 1 og 4 fot, avhengig av dekningsområdet.

•Spread Ringenes mulch mot hverandre med en fire-spiss hage jordfreser eller rake. Mulch laget må være mer enn 4 inches tykke. Ikke Opprett et tykkere lag rundt foten av treet fordi den hemmer rot transpirasjon.

•Legg ekstra mulch tynn eller skallet områder til et jevnt lag er oppnådd.

Tips og advarsler

  • Ikke Opprett furu flis fra trær som døde av sykdommen fordi den kan spre sykdommen.