Hvordan Mulch en Pepper anlegget

October 28

Hvordan Mulch en Pepper anlegget

Pepper planter trenger mulch opprettholde jordfuktighet og temperatur og hindrer ugress og skadedyr i å ødelegge planter. Flere typer organisk mulches er aktuelle for pepper planter, inkludert alfalfa, vikker, hvete og rug halm, Durra og selv plenen klipte gresset. Fylle mulch over vekstsesongen å beskytte planter og opprettholde en weed-gratis hage.

Instruksjoner

•Test jord temperaturen før du mulch pepper planter. Optimal jord temperaturen å begynne mulching disse plantene er 70 F, slik at jorda når og forblir rundt 75 F.

•Spread en 4 - til 6-tommers lag mulch i en ensartet tykkelse fra bunnen av pepper anlegget utover i en 4 - til 6-fots radius. Sjekk planter hver dagene for å se etter tap av fuktighet og noen ugress vokse gjennom mulch.

•Replenish mulch som det blir komprimert men sørg for at bladene og paprika berøre ikke mulch når det er vått. Kontakt med våt mulch eller våt jord kan forårsake bladene og paprika å råtne.

•Fjern og Erstatt alle våte eller råtnende mulch, som for mye fuktighet rundt pepper planter fører stengler og blader å råtne. Bruk den samme typen mulch gjennom hele vekstsesongen.

•Fjern gamle mulch på slutten av vekstsesongen, etter høsting paprika. Rense eventuelle råtnet eller skadet stammer og falne blader å hindre soppinfeksjoner og pest invasjoner.